Elektrikli Renault Twizy 2018 Eğlencenizi Arttırıyor

0

‘Hem çevreci, hem dinamik, hem de elektrikli’ sloganı ile sektöre giriş yapan Renault Twizy 2018, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından tercih edildi. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmanızı sağlayan kompakt sınıf bu otomobil, şehir için tasarlanmış olan yeni kasası ile göz kamaştırıyor. Yenilikçi ve fütüristik bir tasarım barındıran araç, arabanızı park etme konusunda yaşadığınız sıkıntılardan da kurtulmanızı sağlıyor.

Küçük boyutları sayesinde her alana güvenle park edebilir ve arabadan istenen konforu elde edebilirsiniz. Renault Twizy 2018, dört tekerlieği art arda tutan iki koltuğu ile çift kişilik bir otomobil olarak üretilmiştir. Emniyet kemeri ile güvenliği önde tutan, yenilikçi şasisi ve sürücü hava yastıkları herhangi bir darbe durumuna karşın her an kontrol altında! Aracın motor performansına göz atacak olursak;

Renault Twizy 2018 Yan

  • Maksimum güç kapasitesi / 13 – 17
  • Maksimum tork kapasitesi / 57-65
  • Şanzıman / otomatik vites
  • Maksimum hız kapasitesi / 90 kilometre
  • 0-45 arası hızlanma / 6,1 saniye
  • Toplam şarj süresi / 3,5 saat
  • Akü kapasitesi / 6,1

Olarak tasarlandı. Renault Twizy 2018 ile yollarda hakimiyet yaratmak ve muhteşem bir sürüş konforuna dahil olmak tamamen sizlerin elinde. Hemen siz de en yakın Renault bayilerine giderek bu otomobili yakından inceleyebilir ve sürüş testlerine katılabilirsiniz. Muhteşem bir sürüş konforu yaşamak tamamen sizlerin elinde duruyor!

Renault Twizy 2018 Yan 2

Renault Twizy 2018 Fiyatları

Renault Twizy 2018 fiyatları son dönemlerde yoğun bir şekilde merak ediliyor. Henüz satış fiyatları açıklanmamasından dolayı araç ile alakalı net bir bilgi verilememektedir. Fakat geçtiğimiz yıl 48.000 TL civarı bir rakamla satışa sunulmasından dolayı bu yıl da 55-60,000 TL civarı bir rakam ile piyasada yer alacağı düşünülüyor. Yani bu elektrikli araca sahip olmak istiyorsanız yüklü bir tutarı cebinizden çıkartmak durumundasınız. Sürüş kabiliyeti bakımından gayet formda bir araç olması ve aynı zamanda Dünya genelinden birçok kişinin dikkatini çekmesi sebebiyle her geçen gün çok daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Siz de hemen Renault Twizy 2018’i yakından inceleyin, daha fazla bilgi alın.

Renault Twizy 2018 Yan Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası