Fransız Üreticiden Yeni Pick Up Sürprizi: Peugeot Landtrek

0

Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, son derece iddaalı bir pick up modeli ile otomotiv pazarına girmeye hazırlanıyor. Otomotiv devinin Landtrek ismini verdiği pick up araç markanın P2 segmentinde rakipleri ile boy ölçüşecek. Başlangıçta Avrupa pazarına girmesi beklenmeyen aracın ilk olarak Afrika ve Güney Amerika pazarında satışa sunulması hedefleniyor.

Tekli ve çift kabin seçenekleri ile asfalta inecek olan Peugeot Landtrek modelinin yerden yüksekliği ise 235 mm olarak açıklandı. Bu değer ile 600 mm yüksekliğe kadar su geçişleri yapabilen pick up model ayrıca 30 derece yaklaşma, 27 derece uzaklaşma ve 25 derece de salıncak açılarına sahip.

Peugeot Landtrek

Peugeot Landtrek Detayları

İlk bakışta Fransız üreticinin binek modellerinin tasarım dilini yansıttığını gördüğümüz Landtrek modelinin boy ve genişlik oranları ise tek kabinde 5.33, çift kabinli seçenekte ise 5.39 metre uzunluk ve 1.92 metrede genişlik sunuyor. 1.2 tona kadar yük taşıma kapasitesine sahip olan Landtrek’in boyu ise kısa kasa da 1.63, uzun kasalı versiyonda ise 2.43 metre olarak açıklandı.

Peugeot Landtrek

Peugeot Landtrek İç Tasarım

Aracın iç tasarıma baktığımız zaman ise bizleri önceden değindiğimiz Peugeot’un binek otomobil havası karşılıyor. Oldukça şık bir şekilde dizayn edilen iç tasarım, çift kola sahip direksiyon simidi, geniş ekranlı dokunmatik ekranlar ve piyano tuşu kumandalar markanın binek modellerine göndermeler barındırıyor. Donanım seçenekleri arasına 360 derece etrafı görebilen kamera, LED aydınlatmalı araç kasası, 60/40 katlanma özelliğine sahip arka koltuklar, 18 inç’lik yapıdaki jantlar da öne çıkan donanım seçeneklerinden.

Peugeot Landtrek

Landtrek Motor Seçenekleri

Landtrek modelinin kaputunun altında ise sürücüsünü bekleyen turbo beslemeye sahip 1.9 litrelik hacime sahip olan dizel motor ve 2.4 litrelik hacime sahip ise bir de benzinli motor seçeneği yer alıyor. 1.9 litrelik dizel seçenek 150 beygirlik bir güç üretimine ve 350 Nm tork değerlerine sahip. 2.4 litrelik benzinli motor ise 210 beygirlik güç ve 320 Nm tork sunuyor. 4 çeker veya arkadan itişli olarak satın alınabilen aracın şanzıman seçeneği ise 9 ileri manuel veya otomatik şeklinde olacak.

Peugeot Landtrek

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası