2019 Audi A6L Guangzhou Otomobil Fuarı’nda Görüldü

0

Otomotiv sektörünün bugünlerde gözü kulağı Çin’in Guangzhou şehrin de gerçekleşen Guangzhou Otomobil Fuarı’na çevrildi. Bir çok markanın yeni modellerini sergilediği fuarda Alman otomotiv devi Audi’de sevilen A6 modelinin daha uzun aks mesafesine sahip olan versiyonunu tanıttı. Standart A6 modelini temel alarak üretilen 2019 Audi A6L, Çin otomotiv pazarına göre tekrardan elden geçirilmiş.

Alman devi A8 / A8L modellerinin aksine tanıtımını gerçekleştirdiği yeni modelde standart A6 modelinin tasarımını kullanmış. Fakat aracın aks mesafesi 100 mm arttırılmış. Bu değişim ise otomobile 3024 mm olan aks mesafesi sunarak daha otomobilin daha uzun arka kapılara sahip olmasını sağlamış. Yani bu da standart modele göre daha fazla iç hacimin olacağının müjdesini veriyor.

2019 Audi A6L Detay

Otomobilin motor seçeneklerine baktığımız zaman ise bizleri 2.0 litrelik hacime sahip 2 farklı turbo benzinli motor karşılıyor. Bu motor seçenekleri ise 190 ve 224 beygirlik güç üretimine sahip. Başlangıç olarak sunulacak olan bu motor 2 farklı motor seçeneğine ise önümüzdeki süreçte e-tron takısı ile bir de hibrit seçeneğin gelmesi bekleniyor. Tanıtımı gerçekleşen A6 modelinin Çin pazarında ezeli rakibi olan BMW 5 Serisi ve Mercedes E-Serisi Sedan ile de mücadele etmesi bekleniyor. BMW ve Mercedes’de Çin pazarına özel sunduğu bu modellerde diğer versiyonlarına oranla daha uzun aks mesafesine sahip otomobiller sunuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası