2025 Audi A3 Sedan Hem İç Hem de Dış Tasarımda Yeniliklere Sahip

2025 Audi A3, bir yüz yenilemesi geçiriyor ve daha önceki halinden daha modern bir görünüme kavuşuyor.

0

 

Audi A3 İç tasarımda yapılan ayarlamalar, yeni bir vites değiştirici ve merkez konsol ile gösterge tablosundaki çeşitli değişiklikleri içeriyor.

Revize edilmiş A3’ün yıl sonuna doğru piyasaya sürülmesini bekliyoruz ve daha yüksek performanslı S3 modeli, daha geniş kapsamlı değişikliklere uğrayacak.

2025 Audi A3, estetik ve fonksiyonel güncellemeler alarak yenilendi. Öne çıkanlar arasında genişletilmiş ön ızgara, yeniden tasarlanmış tamponlar, modernize edilmiş far ve arka lamba tasarımları yer alıyor. İçeride, yenilenen hava menfezleri ve kapı kolları, kompakt vites kolu ile daha geniş bir merkez konsol alanı sunuyor. 201 beygir gücündeki 2.0 litre turbo motor, çekiş seçenekleriyle devam ederken, geliştirilmiş infotainment sistemi daha fazla uygulama imkanı sağlıyor.

Piyasadaki üçüncü model yılının ardından, Audi A3 2025’e hem iç hem de dış mekanda birkaç vizüel yenilikle giriyor. Çeşitli güç aktarım sistemi ve şasi yükseltmeleri alacak olan yüksek performanslı kardeşi S3 ile karşılaştırıldığında, temel versiyonun gövde altında önemli değişikliklere yer verilmiyor.

wAudi, bu yüz yenilemeyi sadece görsel açıdan gerçekleştiriyor ve A3, daha öncekine göre daha geniş bir ön ızgara ve yeni bir ön tamponla güncelleniyor. Arka tampon ve difüzör değişikliği gösteriyor, ve hem farlar hem de arka lambalar yeniden tasarlanmış. Audi, “ışık imzaları” adını verdiği bir özellikle, kullanıcıların gündüz çalışan ışıkların düzenini kişiselleştirmelerine imkan tanıyor. Ek olarak, “Progressive Red“, “District Green” ve “Daytona Grey”‘in mat bir varyasyonu dahil olmak üzere üç yeni renk seçeneği mevcut.

İçeride, hava çıkışları yeniden şekillendirilmiş, kapı kollarında yeni bir yüzey malzemesi bulunuyor ve daha kompakt bir vites değiştirici tasarımı, merkez konsolda ekstra yer açıyor. 10.1 inç boyutundaki dokunmatik ekranlı multimedya sistemi korunurken, daha öncesine kıyasla çok daha fazla indirilebilir aplikasyon seçeneği sunuyor.

A3‘ün standart 201 beygirlik turboşarjlı 2.0 litre dört silindir motorunda herhangi bir yenilik öngörmüyoruz; bu motor, standart olarak ön çekiş veya opsiyonel olarak dört çekiş sistemi ile sunuluyor. Bu güncellenmiş modelin tam özellikleri ve fiyat bilgilerinin, yıl içinde duyurulması bekleniyor.

Bir Önceki Haberimize Buradan ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası