2020 Audi S3 Sportback’in Test Sürüşü Videosu Paylaşıldı

0

2020 Audi S3 Sportback, test sürüşüne çıktı. Alman üretimi Audi’nin merakla beklenen yeni modeli olan s3 sportback’in test sürüşü, video olarak yayınlandı. İlgililerinin merakla beklediği test sürüşü videosu, pek çok kişi açısından tatmin edici oldu. Firmanın yayınladığı videoda, aracın tasarımı gösterilmedi. Kamuflajlı bir şekilde test sürüşüne çıkan S3 sportback’in performansı, oldukça net bir şekilde gözler önüne serildi.

Kamuflajlı Test Sürüşü

Alman firma, S3 Sportback’in tasarımı konusunda hiçbir bilgi vermiyordu. Yeni aracın tasarımı ve görüntüsü, herkesten saklanıyordu. Portekiz’e bağlı São Miguel Adası’nda yapılan test sürüşünde, aracın merakla beklenen tasarımı yine gösterilmedi. Alman firma, aracı kamuflajlı bir şekilde test sürüşüne çıkardı.

Araç kamuflajlı bir şekilde test sürüşüne çıksa da, yayınlanan videoda aracın performansı ve motor sesi oldukça net bir şekilde ortaya konuldu. 2.0 TFSI motora sahip olan yeni araç, 310 beygir gücü ve 400 Nm tork değeriyle de, ilgililerini tatmin etmiş durumda.

Performansıyla İlgi Gördü

Yayınlanan test sürüşü videosu, 2020 model audi s3 sportback’in yoğun ilgi görmesine neden oldu. Videoda en çok dikkat çeken şey, yeni aracın matrix led farları ve 19 inç’lik jantları oldu. Ayrıca S3 sportback’in 4 adet egzoz çıkışına sahip olduğu da, videoda görülebilenler arasında.

SQ5 ve S6 modellerinin aksine S3, oldukça gerçek egzoz çıkışlarına sahip ve bu durum, aracın görüntüsünün oldukça dikkat çekici olacağı konusunda ipuçları veriyor.

Sahte ön ve arka hava çıkışları da, aracın tasarımı hakkında heyecan yaratıyor. Üç kapılı hatchback gövde tipinden düşük talep sebebiyle vazgeçen Alman firması, S3 Sportback’te müşterilerinin beklentilerine cevap sağlıyor. Araçlarda, artık 3 kapılı tasarımlar kullanılmayacak. Ayrıca heyecanla beklenen yeni modellerde, sedan versiyonlar da bulunmuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası