Renault Yeni Koleos 2018 ile SUV Farkını Hissedin

0

SUV sınıfının yeni üyesi plan Renault Yeni Koleos 2018, Türkiye pazarına aktif olarak giriş yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak 1.6 dizel motor versiyonunu piyasaya süren firma, bu aracı ile otomobil fuarlarında tam puan almayı başarmıştı. SUV modeli olmasından dolayı yerden 210 mm kadar yüksek olarak tasarlanan otomobil, aynı zamanda 289 mm diz mesafesine sahip.

Renault Yeni Koleos 2018

Araç içerisinde sadece Touch donanım paketi yer almasından dolayı bu pakette;

  • Otomatik klima
  • Otomatik farlar
  • Otomatik yağmur sensörü
  • Elektrikli park freni
  • Geri görüş kamerası
  • Deri direksiyon
  • 7 inç ekran
  • 17 inç alüminyum alaşım jant

Kullanıldı. Renault Yeni Koleos 2018 satın almak ve sürüş konforunu bütünü ile yaşamak adına hemen en yakın Renault bayisine gidebilirsiniz. SUV sınıfında Audi gibi önemli bir markaya kafa tutmayı başaran Renault, aynı zamanda ‘ekonomik SUV’ araç üretimi ile tüm bütçelere hitap etmeyi başardı. İki farklı motor donanımı üzerinden sunulan Renault Yeni Koleos 2018, aynı zamanda sürücülere muhteşem bir konfor vaat ediyor. Siz de bu otomobilin sahibi olmak, test sürüşüne dahil olarak otomobili çok daha yakından tanımak adına en yakın Renault ile iletişim kurun.

Renault Yeni Koleos 2018

Renault Yeni Koleos 2018 Fiyatları

Renault Yeni Koleos 2018 fiyatları son dönemlerde araştırılan konular arasında yer alıyor. Kullanıcıları bu kapsamda bilgilendirmek ve aynı zamanda araçların fiyatlandırmalarını öğrenmeleri bakımından tanıtımlar yapmayı ihmal etmiyoruz. Bu kapsamda;

  • Touch 1.6 dCi X-tronic 130bg / 162,500 TL
  • Con 1.6 dCi X-tronic 130bg / 171,500 TL

Fiyatlandırmaları üzerinden araçları satın alabilirsiniz. Şanzıman bakımından ‘X-tronic’ sisteme yer verilen otomobil bu sayede yol boyu sürüş konforunu korumanızı sağlıyor. Piyasanın en çok araştırılan markaları arasında yer alan Renault Yeni Koleos 2018, bu başarısı ile her geçen gün çıta atlamaya devam ediyor. SUV sınıfında cazip fiyattan araç sunumları yaparak kitleleri 4×4 formatında araba sahibi yapan Renault, tam anlamıyla eksiksiz donanım barındıran bu araçları sayesinde hem ailelere, hem de bireysel sürücülere hitap etmeye devam ediyor.

Renault Yeni Koleos 2018

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası