İşte ABT’nin İlk Hibrit Modeli: Audi Q5 TFSIe

0

1970’li yıllardan beri faaliyetlerine devam eden, ünlü Alman modifiye şirketi ABT Sportsline, ilk kez bir elektrik destekli modele el attı. Genelde Audi, Volkswagen, Škoda, SEAT gibi Alman modellerine yaptığı modifikasyonlarla tanıdığımız ABT bu sefer hibrit bir model olan Audi Q5 TFSIe ile karşımızda.

Audi Q5 TFSIe

Elden geçirilen Audi Q5 TFSIe modelinin ilk olarak kaputunun altında gerçekleşen güçlenmeden bahsetmek istiyoruz. 2.0 litrelik hacime sahip olan turbo benzinli motor tekrardan ele alınmış. Bu motor normal de 367 beygirlik (270 kW) güç üreten ve 500 Nm tork değerlerine sahip. ABT işlemi sonrasında motor, 425 beygirlik bir güç (313 kW) ve 550 Nm tork değerlerine yükseltilmiş durumda.

Audi Q5 TFSIe

Modifiye şirketinin Audi Q5 TFSIe modelinde tek ele aldığı yer kaputunun altı değil aslında. 20 inç’lik yapıdaki özel jantlar ile taçlanan araç, opsiyon olarak da LED giriş ışıklarına kavuşabiliyor. ABT’ye özel start/stop düğmesi, 7 ileri şekilde ele alınan S-tronic şanzıman kolunun ABT imzalı hali gibi ufak detaylar sürücü opsiyon seçenekleri arasında yer alıyor.

Audi Q5 TFSIe

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası