Özel Seri Opel Modelleri Mayıs Ayı Avantajlarıyla Geliyor

0

Alman üretici Opel‘in özel seri 2020 model araçları Mayıs ayı avantajları ile birlikte geldi. Stoklarla sınırlı olacak olan yeni Corsa ve yeni Astra modellerinin yanı sıra Crossland X, Grandland X ve Insignia araçları da özel seri imkanlarıyla satışa sunulacak. Özel seri otomobiller hakkında detaylı bilgi ve fiyat detaylarına markanın web sitesi üzerinden doldurulan form sayesinde ulaşılabilinecek.

Yaşanan salgın nedeniyle dijital showroom’a taşınan özel seri araçlar, sınırlı stoklar dahilinde avantajlı fiyatlara sahip olacak. Kampanya dahilinde markanın sevilen modellerinden birisi olan Corsa ise 129.200 TL başlangıç fiyatlarına sahip olacak. Opel Corsa‘da ilk defa karşımıza çıkan 8 vitese sahip otomatik şanzıman, IntelliLux LED® Matrix farları ile birlikte satın alınacak.

Mayıs ayı kampanyasında yer alan bir diğer araç ise Astra HB modeli. Tüketiciler otomobile 176.300 TL başlangıç fiyatları ile sahip olabilecek. Ayrıca Insignia Enjoy 259 bin 900 TL’den, markanın göz dolduran SUV modeli Crossland X 165 bin TL’den, Opel Grandland X SUV modeli ise 205 bin 900 TL başlangıç fiyatlarına sahip olacak.

Ayrıca tüketiciler %0.99’luk faiz oranlı kredi seçeneğini de dilerse kullanabilecek. Müşteriler 60 bin TL’ye kadar kullanabilecekleri krediye 20 aylık vade seçenekleri ile ulaşabilecek. Tüketiciler isterse kredi taksit ödemelerini ise Eylül ayına kadar öteleyebilecek. Kampanya dahilinde yer alan özel seri modelleri nakit almak isteyen tüketicilerde ayrıca nakit indirim opsiyonunda faydalanabilecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası