Alman Otomotiv Üreticisi Opel Kredi Faiz Oranlarını Sıfırladı

0

Otomobil piyasasını hareketlendirme çabaları gerek devlet makamları gerekse otomobil üreticileri tarafından sürdürülüyor. Devlet makamları ve devlet bankaları tarafından yerli üretime teşvikler bir yandan sürerken, yerli üretim yapmayan ithal otomobil markaları da rekabet edebilmek adına gerek fiyat politikalarında gerekse kredi indirimleri tarafında oldukça dişe dokunur kampanyalar yapmaya başladılar. Gelen peş peşe indirimler sonucun da opel kredi faiz oranlarında ciddi düzenlemeler yaptı.

Geçtiğimiz günlerde çıkartılan yerli üretim otomobillere yönelik düşük faizli kredi kampanyalarının ardından sessiz kalamayan Skoda, Peugeot gibi firmalar sıfır araç alımına ilişkin kampanyalarını duyurmuşlardı. Dünya otomobil devi Volkswagen ‘in Türkiye operasyonları ve Türkiye ‘de otomobil üretimine yönelik girişimlerinde kesinleşmesi ile birlikte yurt içi pazarda sıfır otomobil sektörü oldukça kızıştı. Tüm markalar ardı ardına kampanyalar düzenlemeye başladılar. Otomobil piyasasının bu kampanyalardan sonra hareketlenip hareketlenmeyeceği konusunda kesin bir tahmin yapmak henüz zor, bu durumu zaman bizlere gösterecek ancak bu rekabet ortamında en karlı çıkan tarafın tüketiciler olacağı da aşikar bir durum.

Alman menşeli üretici Opel ‘in yerli üretimi bulunmuyor ancak diğer kampanyalara cevap verebilmek ve piyasada tutunabilmek adına hem özel fiyat avantajları hem de düşük faizli yüksek rakamlarda kredi vereceği duyuruldu. Opel yurt içi pazarda oldukça sevilen ve çok satılan araç markalarından birisi. Özellikle Corsa, İnsignia gibi modelleri sınıfında en çok tercih edilen otomobiller arasında.

Opel Kredi Faiz Oranlarını Sıfırladı

Tüketicilerin yüzünü güldürecek bir kredi kampanyası hazırlayan Opel hemen hemen tüm araç modellerinde 100 Bin TL ‘ye varan kredi verecek. Üstelik bu krediyi 15 ay süreyle % 0 faizli şekilde işletecek. Skoda ‘nın 12 aylık % 0 faizli kredi kampanyası karşısına güçlü bir kampanya ile cevap veren Opel ‘in bu kampanyada ne kadar başarılı olacağı oldukça merakla bekleniyor. Hurda teşviği kampanyası da öte yandan devam ediyorken, otomobilini yenilemek isteyen veya yeni otomobil almak isteyenler ile birlikte bu iki kampanyanın birleşmesi ile oldukça cazip fiyatlar sunulacak.

Tüketicilere daha kolay ulaşmak için aradaki sınırları kaldırmayı hedefleyen Opel test sürüşü kampanyası ile artık tüketicinin ayağına gitmeyi hedefliyor. Firmanın resmi internet sitesi üzerinden istediğiniz model ile test yapmak istediğinizi belirtiyor ve daha sonra belirlediğiniz zamanda test aracınızın ayağınıza gelmesini bekliyorsunuz. Opel bu kampanya ile müşterilere daha kolay ulaşıp, satışları artırmak adına başarılı olacak gibi görünüyor ve bu konuda ilerleyen zamanlarda yeni kampanyaların duyurulacağı tahmin ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası