Opel Eski Dizel Aracını Getirene İndirim Yapacak

0

Alman otomotiv üreticisi Opel, bir nebzede olsa hava kirliliğinin önüne geçmek için güzel bir kampanya başlattı. Kampanya malesef şimdilik sadece Almanya’yı kapsıyor. Kampanya kapsamında Almanya’da bulunan müşteriler, eski dizel araçlarını Opel’e verererek 8.000 Euro’ya kadar indirim almaya hak kazanabilecekler. Euro 1 ve Euro 4 aralarında yer alan ve emisyon standartlarını karşılayan tüm araçlar kampanya dahilinde geçerli sayılacak. Müşteriler otomobillerini Opel’e verdiklerinde de aracın hurdaya çevrilmesini kabul etmiş olacaklar. Ayrıca kampanya Almanya’nın hava kirliliğinin yoğun olduğu yerlerde de Euro 5 dizel kurallarına uyan araçlar da geçerli olacak.

Opel’in ülkesinde başlattığı bu kampanya hem ticari hem de binek otomobillerde geçerli olacak. Firma gerçekleştirilecek olan bu takas işlemi sonrası müşterilerine az kullanılmış yeni araçlar verecek. Müşterilerin Opel güvencesi ile aldıkları 2. el az kullanılmış araçları ayrıca marka tarafından da 2 yıl garanti altında olacak. Marka Satış Müdürü Jürgen Keller’de yaptığı açıklamada; ”Opel Environment Bonus ismini verdiğimiz bu takas kampanyası ile birlikte mevcut eski Opel müşterilerinin, yeni ve son model araçlara geçmelerine olanak sağlıyoruz. Hem de değişim sayesinde Almanya’nın hava kalitesini de arttırmayı hedefliyoruz. Bu keyifli alışveriş sonrasın da müşteriler önümüzdeki yıllarda gelecek yasaklamalardan da etkilenmemiş olacaklar.” ifadelerine yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası