Opel 2024 Yılında Tamamen Elektriklenecek

0

Bilindiği gibi Opel geçtiğimiz yıllar da General Motors bünyesinden ayrılarak PSA Grubuna katılmıştı. PSA Grubu bünyesinde ise şu an hali hazırda Peugeot, Citroen, DS ve Opel/Vauxhall gibi markalar yer alıyor. Markadan gelen bilgiler ise Alman devinin önümüzdeki süreçte elektrikli modeller konusunda grubun lideri olacağı yönünde. Yeni sloganı ”Pace!”ile birlikte elektrikli atağına başlayan marka, önümüzdeki yıllar içerisinde tüm modellerini kapsayacak çalışma ile birlikte tüm modeller de elektrikli motor seçeneğini sunacak. Bu bilgiyle birlikte Alman devinin de 2 yıl içerisinde 8 adet yeni model üreteceğini de öğreniyoruz.

Gelecek olan yeni 8 adet modellerin de içinde bazı güncel modellerin yeni jenarasyonları da yer alacak. Örnek vermek gerekirse Opel önümüzdeki sene içerisin de Corsa modelinin yeni jenarasyonunun geleceğini konuya örnek gösterebiliriz. Yeni jenerasyon ile birlilte Corsa modeline tamamen elektrikli bir seçeneğinde geleceği müjdesini verebiliriz. Yine markanın bir diğer önemli olan Grandland X modelinin de plug-in hibrit versiyonunun önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Marka Tamamen Elektriklenecek

Eğer markanın hedefleri istenildiği gibi sorunsuz bir şekilde gerçekleşirse 2024 yılına kadar satılan her modelin bir de elektrikli motor seçeneği bulunacak. Elektrikli motor sistemini kapsayacak motor seçenekleri için de ise hafif hibrit, plug-in hibrit ve tamamen elektriklenmiş motor seçenekleri bulunacak. Yine markanın yabancı bir kaynağa vermiş olduğu bilgi de markanın ürün gamında bulunan General Motors araçları tamamen gitmiş olacak. Yani farklı bir deyişle araçlar ömürlerini tamamlamış olacaklar. Alman devi 2018 yılının ilk yarısında 571 milyon dolarlık bir gelir elde ederek, otomotiv sektöründeki payını da arttırmış durumda. Şirket yöneticileri gerçekleştirecekleri yeni ataklar ve elektrikli adımlar sayesinde Opel’in önümüzdeki süreçte büyümesini hız kesmeden sürdüreceğini de belirtiyorlar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası