2021 Opel Crossland Fiyatları ve Detayları Belli Oldu

0

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında makyajlama operasyonu geçiren ve isminde yer alan ”X” takısına veda eden Crossland, Türkiye’ye nihayet ayak bastı. Makyajlama işlemi sonrasında aslında 2021 Opel Crossland modelinde pekte tasarımsal ve donanımsal dokunuşlarda yapılmamış. Ön tampon üzerine konumlandırılan LED far tasarımını saymazsak tabii ki.

Araca teknik olarak baktığımız zaman ise eski Crossland X modelinin, 4,21 metre olan uzunluğunun Crossland da aynen devam ettiğini görüyoruz. İç kısımda da kaydıralabilir arka koltuklar sayesinde 520 litrelik hacime kadar çıkabilen, normalde 410 litre olan bagaj hacmi değerleri olduğu gibi duruyor. Multimedya sistemlerinde ise Radio BT, Multimedia Radio ve Multimedia Navi Pro şeklinde üç adet opsiyonel seçenek yer alıyor.

Tasarımsal ve teknik olarak pek bir değişiklik göremediğimiz araç aslında şu ana kadar LED far tasarımı ve isminden atılan X takısı hariç aynı görünüyordu. Fakat Opel mühendisleri aracın şasi ve süspansiyon gibi parçalarına daha çok mesai harcamışlar. Ön kısımda McPherson, arka tarafta ise torsiyon çubuğu süspansiyonlara ise yeni yay ve amortisör eklemesi yapılmış.

Eski versiyona oranla Crossland modelinin direksiyon ve merkezi konum hissiyatında da iyileştirilmeler yapılmış. Ayrıca adaptif çekiş sistemi olan IntelliGrip ve asfalt, kar, arazi / çamur, kum ve ESP Off olarak 5 sürüş modu da tekrardan elden geçirilmiş. Off-road modu ile birlikte ufak tefek maceralara izin veren araç, ESP-Off modunda iken 50 km/s hıza kadar ESP kapalı şekilde devam ediyor. 50 km/s hız sınırı aştığında ise sistem otomatik olarak devreye giriyor.

2021 Opel Crossland modelinin kaputunun altında eskiden olduğu gibi bizi iki farklı motor seçeneği ve iki farklı şanzıman seçeneği karşılıyor. Birinci seçenek 1.2 litrelik hacime sahip olan benzinli seçenekken, ikinci seçenek ise 1.5 litrelik dizel ünite olarak karşımıza çıkıyor. Dizel motor seçeneği sadece otomatik şanzıman ile eşleşirken, benzinli seçenekte ise 6 ileri manuel veya otomatik olarak seçilebiliyor.

2021 Opel Crossland Fiyatları

Motor Donanım Fiyat (TL)
1.2 Benzinli Manuel 6 ileri Essential 216.900
1.2 Benzinli Manuel 6 ileri Edition 226.900
1.2 Benzinli Otomatik 6 ileri Edition 292.900
1.2 Benzinli Otomatik 6 ileri Elegance 302.900
1.2 Benzinli Otomatik 6 ileri Ultimate 322.900
1.5 Dizel Otomatik 6 ileri Essential 292.900
1.5 Dizel Otomatik 6 ileri Edition 304.900
1.5 Dizel Otomatik 6 ileri Elegance 314.900

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası