Özel Üretim Dodge Charger Büyüledi

0

SEMA Show’da sergilenen ve özel üretim Dodge Charger otomobil sergide görenleri kendine hayran bıraktı. SpeedKore, bu özel tasarım otomobilin kimin için tasarlandığını paylaşmadı. Otomobilin en dikkat çekici özellikleri ise 1500 beygir gücüne sahip olması ve bunun yanı sıra çift turboşarjlı olması. Görenleri kendine hayran bıraktı.

Özellikleri Polis Aracına Dayanıyor

Dodge Charger yeni modeli SEMA Show’da sergilendi. Otomobilin ismini paylaşmak istemeyen bir müşteriye yönelik özel olarak tasarlandığı bilgisi edinildi. 2019 model araç Dodge Charger Pursuit polis aracına dayanılarak üretilmiş.

Ancak üretilen aracın motor gücü benzerlerinin çok üzerinde olduğu bilgisi edinildi. Üretilen otomobil firmanın şimdiye kadar ürettiği araçların çok ötesinde bir tasarım olduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Aynı zamanda SpeedKore özel olarak ürettiği Dodge Charger otomobili tek başına geliştirdiği de biliniyor.

Özel Üretim Dodge Charger Çift Turboşarjlı

Özel üretim Dodge Charger otomobilin 6.2 litrelik Hemi V8 motor hacmi bulunuyor. SpeedKore bu benzersiz araç için diğer araçlarda yaptığı yöntemden farklı bir uygulamada kullanarak tek süperşaj yerine çift turboşarj kullanmayı tercih etti.

SpeedKore daha önce ürettiği Hellcat ve Demon otomobillerinde tek süperşarj kullanmıştı. Dodge Charge aracında çift turboşarj kullanımı ile otomobilin beygir gücü 1,525′ e çıktı. Adeta bir canavar kadar güçlü olan bu otomobil hayranlıkla karşılandı. Ancak otomobilin motor gücü oldukça güçlü olsa da bu gücün tekerlere iletilmesinde Hellraise Performance şanzımanla iletilmesi tercih edilmiş.

SpeedKore tarafından özel olarak üretilen Dodge Charge otomobilin tasarımı mat ve sağlam bir görünüm tercih edilmiş. Otomobilin motoru güç aktarma bileşenlerinde oldukça etkili yöntemler kullanılmış. Firma otomobilde karbon fiber üretimindeki uzmanlığından da faydalanmış görünüyor.

Dodge Charge otomobilin motor gücü ve sağlamlığı ne kadar beğenilse de tasarım konusunda aynı olumlu yorumları alamıyor. Sergilendiği SEMA Show’da performansı en iddialı otomobiller arasında yerini aldı. Ancak tasarım konusunda da eleştirilerden kurtulamadı. SpeedKore’nin ismini paylaşmak istemeyen müşterisi için özel olarak tasarladığı aracın piyasaya sürülmeyeceği ve başka herhangi bir fuarda sergilenmeyeceği edinilen bilgiler arasında.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası