Jeep Wrangler Night Eagle Yeni Alıcısını Bekliyor

0

Merkezleri İlgiltere’de bulunan iki ünlü modifiye şirketi Kahn Design ve Chelsea Truck Company, 2017 yılın da bir Jeep Wrangler modelini adeta baştan yaratmışlardı. İkili şirketin yeniden ortaya koyduğu ve Jeep Wrangler Night Eagle ismini verdikleri araç şimdiler de tekrardan satışa çıktı. Araç şimdi 59.999 £’a yeni alıcısını bekliyor. Jeep markalı bu araç modifiye şirketlerinin elinde adeta farklı bir araca dönüştürülmüş. Aracın iç kısımında yer alan döşemeler tamamen sökülüp yerine özel üretilen bir deri malzeme kullanılmış. Ayrıca iç kısımda orjinal modelden değişik bir navigasyon sistemi, alüminyum malzemeden üretilen pedallar ve paslanmaz özel çelik malzemeden üretilmiş basamaklar yer alıyor.

Jeep Wrangler Night Eagle Yeni Alıcısını Bekliyor

Aracın dış tasarımın da ise Chelsea Truck Company tarafından özel olarak üretilen parçalara yer verilmiş. Aracın yeni ızgaraları, şirketin adının yer aldığı yedek teker koruma kısmı ve numaralı plaka ise bunlardan sadece birkaçı. Ayrıca yeni LED farlar kullanılan aracın boya işleri de Kahn Design tarafından ele alınmış. Orjinal Wrangler’e oranla aracın ön kısımında ise değişiklikler bulunuyor. Tampon kısmı tamamen yenilenen araca daha geniş çamurluklar eklenmiş. Bu sayede aracın yeni all-terrain tekerleri sorunsuzca yerine oturmuş. Aracın orjinal standart donanımında ise hiç bir değişiklik yer almıyor. 2.8 litrelik hacimli bir dizel motoru bulunan aracın şanzımanı ise 5 ileri otomatik.

Jeep Wrangler Night Eagle Yeni Alıcısını Bekliyor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası