Jeep’ten Ekim Ayına Özel Düşük Faizli Kampanya

0

Ülkemiz de otomotiv sektörü ekim ayında kampanyalara doymadı. Şimdi de SUV model diyince akla ilk gelen Jeep, ekim ayı avantajlarını müşterileri ile buluşturdu. ”Jeep Adventure Days” sloganı ile kampanyasına start veren ABD’li üretici Renegade ve Compass modelleri için bu ay özel satın alma imkanları yaratmış. İlk detay Jeep Renegade modelinden. Araç biri dizel, biri benzinli olmak üzere 2 farklı motor seçeneğine sahip. İlki 1.6 litrelik hacime sahip olan Multijet II turbo dizel motor. Bu motor 120 beygirlik güç üretiminin yanı sıra 320 Nm tork değerine de sahip. Benzinli motor ise 1.4 litrelik bir MultiAir2 turbo motora sahip. Bu motorda 140 beygirlik güç, 230 Nm tork oranlarına sahip. İki motor seçeneğinde de ekim ayı boyunca geçerli olan ve 15.000 TL değerinde ki çift kavramaya sahip olan yarı otomatik şanzıman hediyesi bulunuyor. Ayrıca bu modeller de geçerli olacak kredi avantajları mevcut. Müşteriler, 2018 Jeep Renegade alımların da geçerli olacak 75.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli krediyi %0,99’lık özel faiz oranları ile birlikte kullanabilecekler.

Uzatılmış Garanti Paketi Hediye

Gelelim ABD’li markanın Jeep Compass modeline. Bu modelde de marka 30.000 TL takas indirim fırsatı sunuyor. Takas desteğinin yanı sıra bu modelde de tüketiciler isterlerse ekim ayı boyunca özel kredi avantajlarından yararlanabiliyorlar. 2018 model tüm Compass versiyonlarında geçerli olmak üzere, 75.000 TL’ye kadar kullanılacak krediler için 12 vade seçeneği ve %0,99 özel faiz imkanı sunulacak. Compass modelinin 1.6 litrelik hacime sahip motoru Renegade’de kullanılan motor ile aynı. Aracın 1.4 litrelik hacime sahip benzinli motoru ise 170 beygirlik güç üretimine sahip. Renegade’nin 2.0 litrelik hacime sahip motoru ise 170 beygirlik güç üretebiliyor. Marka için ekim ayı kampanyası bu kadar ile de sınırlı değil. Renegade ve Compass alımlarında uzatılmış garanti paketi de bulunuyor. Bu sayede tüketiciler 4 yıllık garanti koşulunu ya da 130.000 km boyunca geçerli olan garantiyi tercih edebiliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası