1000 Beygirlik Hennessey Maximus Jeep Gladiator Tanıtıldı

0

Ünlü araç modifiye firması olan Hennessey yapmış olduğu araç modifiyeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor ki bunu en son ürettikleri Hennessey Maximus Jeep Gladiator model ile de gösteriyor. Araçlar üzerinde yaptıkları çılgın modifikasyonlarla dikkatleri üzerlerine çeken Hennessey araç modifiye firması son olarak ta Jeep marka arazi aracının Gladiator modeli üzerinde uyguladıkları yenilik ve değişikliklerle tüm dikkatleri tekrar üzerlerine çekmiş oluyor. Modifiye ettikleri araca ise Hennessey Maximus Jeep Gladiator adını vermişler. Hennessey Jeep marka arazi aracında uyguladığı modifikasyonla beraber aracı çok güçlü bir canavara çevirmişler. Öyle ki aracın motor gücünün 1000 beygir güce ulaştığı belirtiliyor.

Aracın Teknik Özellikleri

Hennessey modifiye ekibi isim olarak Hennessey Maximus 1000 ismini verdikleri özel üretim arazi araçlarının çıkış motor gücünü 1000 beygir gücüne çıkardıklarını belirtiyorlar. Ayrıca aracın 1000 beygirlik motorunun hacmi ise 6.2 olarak görülüyor. 1000 beygire çıkarılan motorun tork değerinin ise 1264 Nm’ye yükseltilerek harika bir iş ortaya koydukları gözlerden kaçmıyor.

1000 Beygirlik Hennessey Maximus Jeep Gladiator Tanıtıldı

Araçta köklü değişiklikler yapan Hennessey ekibi araçta yeni radyatörlere yer vermiş. Yenilenen sadece radyatör değil yeni yakıt enjeksiyon sistemine ve paslanmaz çelikten yapılmış egzoz sistemine yer vermişler. Bunların dışında aracı 8 ileri otomatik bir şanzıman sistemi ile donattıkları görülüyor.

Süspansiyon sisteminde de değişiklikler yapan ekip aracı 150 milimetre yukarı kaldırıp off-road tekerleri ile donatıp aracı her türlü arazi koşullarına uygun hale getirmişler. Aracın gövdesinde ve kaputunda da orjinal araçtan farlı olan özellikler göze çarpıyor. Ekip Hennessey Maximus 1000 aracında yenilenmiş bir logo ve yeni tamponlar kullanmış. Bunların yanı sıra 37 inç boyutunda lastikler ve king amortisörler bulunuyor. Yükseltilen ön ve arka aks sistemi ile birlikte aracın yol tutuşu da olabilecek en iyi düzeye çıkarılmış. Tüm bunların dışında aracın iç kısmında ise elmas dikişlerle dikilmiş tamamen deri döşemeler kullanılıyor.

Hennessey Maximus Jeep Gladiator Fiyatı

Bir tane Hennessey Maximus 1000 modelinin üretiminin tam olarak 4 ay sürdüğünü dile getiren firma bu araçtan totalde 24 adet üreteceğini dile getiriyor. Eğer sizde bir tane Hennessey Maximus 1000 sahibi olmak istiyorsanız acele etmelisiniz. Aracın çıkış fiyatının ise 200.000 dolardan başlayacağı belirtiliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası