2020 Jeep Compass Türkiye’de

2

Sınırlı sayıda satışa çıkan 4×4 çekiş sistemine sahip olan 2020 Jeep Compass modeli Türkiye’de satışa sunuldu. 2 farklı donanım seçeneğine sahip olacak olan SUV modelin kaputunun altında 170 beygirlik güç üretimine sahi 9 ileri otomatik şanzımanlı bir benzinli motor bulunuyor.  Yaşanan corona virüsü salgını sonrasında görüntülü görüşme hizmeti vermeye başlayan Jeep, Compass modeli içinde online görüşme ile satış yapacak.

Haberimizin başında sınırlı sayında ibaresi bulunuyor çünkü SUV modelden Türkiye’de sadece 160 adet araç satışta olacak. Bu 160 adet Compass modeline sahip olmak isteyen müşteriler için ise özel bir kampanya bulunuyor. 2020 Jeep Compass modeline sahip olmak isteyen tüketiciler araca 100 bin TL için 15 aylık sıfır faize sahip kredi imkanlarından faydalanabilecekler. Üstelik kampanya dahilinde 3 ay erteleme imkanını da Jeep Türkiye‘deki müşterilerine özel olarak sunuyor.

2020 Jeep Compass Konsol Bölgesi

Konu hakkında açıklamalar da bulunan Jeep Marka Direktörü Özgür Süslü’de, corona virüs salgını nedeniyle sıfır araç bulunabilirliğinin düştüğünü belirtti. Özellikle ithal modellerde sıkıntı yaşandığını belirten marka direktörü, yeni modeli Türkiye topraklarına getirmek adına yoğun bir girişimde bulunduklarını açıkladı. Bu nedenle sadece 160 adet Jeep Compass modelinin satışa sunulduğunu belirten Süslü, en kısa sürede bu araçlarında satışını yapmayı hedeflediklerini söyledi.

2020 Jeep Compass Kırmızı Renk

2020 Jeep Compass Donanım

Sınırlı sayıda satışa çıkan araç iki farklı donanım seçeneğiyle satışta olacak. Bu donanım seçenekleri ise Limited ve Limited Executive olacak. Bu modellerde öne çıkan donanım seçenekleri ve diğer önemli detayları ise aşağıdaki gibi olacak.

  • 8.4 inç’lik Dokunmatik Ekran
  • Apple CarPlay ve Android Auto Desteği
  • UConnect Multimedya Sistemi
  • Isıtmalı Koltuklar
  • Isıtmalı Direksiyon
  • Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma
  • Park Yardım Asistanı
  • Geri Görüş Kamerası
  • Elektrikli Bagaj Kapağı
  • Buz Çözme Özellikle Dış Dikiz Aynalar
  • 40/20/40 Katlanabilir Arka Koltuk
  • Kaldırılabilir ve Yüksekliği Ayarlanabilir Bagaj Tabanı
  • Ön Yolcu Koltuğu Altı Saklama Gözü

2020 Jeep Compass İç Tavan

2020 Jeep Compass Motor ve Fiyat

Compass modelnin kaputunun altında standart olarak sunulan 1.4 litrelik hacime sahip bir benzinli motor yer alıyor. Markanın ”Jeep Selec-Terrain” 4×4 sistemine sahip olarak gelen araç bu motoruyla Compass’a 170 beygirlik bir güç üretiyor. Markanın öne çıkan dört çeker sistemiyle ayrıca 4 farklı sürüş modu geliyor. Bunlar; Normal, Kar, Kum ve Çamur şeklinde. Bu sürüş modları sayesinde Compass her zaman sürücüsüne en iyi çekiş performansı sağlıyor. 2020 Jeep Compass Fiyatı ise Limited versiyonunda 369 bin 900 TL’den başlıyor. Limited Executive paketinin başlangıç fiyatı ise 389 bin 900 TL.

2020 Jeep Compass Profil 2020 Jeep Compass Yan Taraf 2020 Jeep Compass Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Cüneyt diyor

    Mükemmel bir site Çok güzel arabalar var jeep fiyatları Çok pahalı ama konforu özellikleri süper

  2. Mehmet diyor

    Salgın nedeniyle zaten bir çok modelin 2020 modelleri ne yazık ki ülkemize gelemedi. Sınırlı da olsa Jeep Compass modelinin ülkemizde gelmiş olması aslında güzel bir haber.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası