DenizBank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

DenizBank vadesiz hesaplarınızın bakiyesini örenmek için hafta içi mesai saatleri içerisinde kimlik kartınızla bankanıza başvurabilirsiniz. Şubeye gitmeden işleminizi gerçekleştirmek ya da mesai saatleri dışında işlem yapmak isterseniz hesap bakiyenizi öğrenmek için alternatif yollara başvurabilirsiniz. DenizBank Hesap Bakiyesi Sorgulama işlemi ile vadesiz hesaplarınıza ait hesap bakiyesini;

  • DenizBank çağrı merkezinden
  • İnternet bankacılığından
  • Mobil bankacılıktan
  • Kısa mesaj ile öğrenebilirsiniz.

DenizBank Müşteri Hizmetlerinden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Vadesiz hesaplarınıza ait bakiye bilgisini 0859 222 08 00 numaralı DenizBank müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden hesap bakiyesi sorgulama işlemini yalnızca hesabın yasal sahibi ya da vekili gerçekleştirebilmektedir. İşleminiz sırasında çağrı merkezi danışanları sizden bankanızda kayıtlı kimlik bilgilerinizi doğrulamanızı isteyecektir.

İnternet Bankacılığı ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

İnternet bankacılığı kullanarak DenizBank vadesiz hesaplarınızın bakiyesini sorgulamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

  1. Denizbank.com.tr adresine gidin, Ekranın sağ üst köşesinde yer alan İnternet Bankacılığı > Giriş sekmesine tıklayın.
  2. Giriş ekranında üç farklı seçenek ile karşılaşacaksınız; Parola ile giriş, Kart ile giriş, T.C. kimlik numarası ile giriş. Devam etmek istediğiniz seçeneği belirleyerek sisteme giriş yapın. Eğer parolanızı bilmiyorsanız giriş ekranının altında yer alan Kullanıcı Oluştur seçeneğinden ilk şifrenizi oluşturabilir ya da Şifremi Unuttum seçeneğinden daha önce belirlediğiniz şifreyi yenileyebilirsiniz.
  3. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplar> Vadesiz hesaplarım seçeneklerine tıklayın.
  4. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabınızı seçtiğinizde hesap bakiyeniz görüntülenecektir.

DenizBank Mobil ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

Mobil bankacılık ile hesap bakiyenizi sorgulamak için öncelikle cep telefonu ya da tabletinize DenizBank Mobil uygulamasını indirmeniz gerekir. Uygulamayı uygulama mağazanız üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra T.C. kimlik numaranız, müşteri numaranız ya da banka kartı/kredi kartı numaranız ve müşteri parolanız ile sisteme giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılır menüden Hesaplar > Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin. Dilediğiniz Vadesiz Hesabınızı seçerek hesap bakiyenizi görüntüleyin.

Kısa Mesaj ile DenizBank Hesap Bakiyesi Sorgulama

Kısa mesaj ile hesap bakiyenizi sorgulamak için HESAP yazıp bir boşluk bırakın, kartınızın son dört hanesini yazıp 3280’e gönderin. Cevap olarak gelen bilgilendirme mesajından sonra BAKİYE yazıp bir boşluk bırakarak hesap numaranızı ekleyin, 3280’e kısa mesaj gönderin.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası