QNB Finansbank Çalışma Saatleri

0

QNB Finansbank‘ta bulunan vadesiz hesaplarınıza ait bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek, Finansbank müşterisi olmak ya da diğer işlemlerinizi gerçekleştirmek için şubelerin hizmet verdiği saatlerini merak edebilirsiniz. QNB Finansbank şubelerinin mesai saatlerini ve pandemi dolayısıyla getirilen yeni düzenlemeleri öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

QNB Finansbank Çalışma Saatleri Nasıldır?

QNB Finansbank şubeleri hafta içi 9 – 17 saatleri arası hizmet vermektedir. Şubenizin hizmet verdiği saatler dışında bankacılık işlemlerinizi yapmak için;

  • QNBFinansbank.com.tr adresinden internet şubesine giriş yaparak şubeden gerçekleştirdiğiniz işlemlerin çoğunu kendiniz yapabilirsiniz.
  • QNB Finansbank Cep Şubesi ile para transferi, kredi/ kredi kartı borcu ödeme, fatura ve kira ödemeleri gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • 0850 222 09 00 numaralı QNB Finansbank çağrı merkezinden kesintisiz hizmet alabilirsiniz.
  • QNB Finansbank ATM’lerinden işlem yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Şubeleri Öğle Saati Açık mı?

QNB Finansbank şubeleri 12:30- 13:30 arası arasında öğle tatili nedeniyle kapalıdır. İşlemlerinizi gerçekleştirmek için öğle tatilinden önce ya da sonra QNB Finansbank şubelerine başvurabilirsiniz.

QNB Finansbank Şubeleri Hafta Sonu Açık mı?

QNB Finansbank şubeleri mevzuat gereği hafta sonu hizmete kapalıdır. Cumartesi ya da pazar günü İnternet Bankacılığı, QNB Finansbank Mobil uygulaması, Çağrı Merkezi ve diğer kanalları üzerinden bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesinden işlem yapmak için QNBFinansbank.com.tr adresinden kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. İstisnai olarak Cumartesi ve Pazar günü sadece Western Union işlemi için hizmet veren QNB Finansbank şubelerini öğrenmek için; Hafta Sonu Açık Bankalar ve Şubeleri içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Resmi Tatil Günleri Açık mı?

QNB Finansbank şubeleri dini bayramlar ve resmi tatillerde hizmete ara vermektedir. Tatil günlerinde gerçekleştirmeniz gereken bankacılık işlemlerinizi QNB Finansbank internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı gibi diğer hizmet kanalları ile gerçekleştirebilir ya da bir sonraki mesai gününü bekleyebilirsiniz.

Korona Virüs Tedbirleri Sebebiyle QNB Finansbank Şubelerinin Çalışma Saatleri Nedir?

Korona Virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında tüm kurumlarda çalışma hayatını düzenleyecek yönetmelikler hayata geçirilmiştir. Bu yönetmelikler doğrultusunda QNB Finansbank şubelerinin mesai saatleri de değiştirilmiştir. QNB Finansbank şubeleri salgın sürecinde 12:00 ile 17.00saatleri arasında mesai yapmıştır. Yeni normal sürecinin başlaması ile birlikte yapılan düzenleme ile şubeler salgın öncesi mesai saatlerine dönmüştür.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası