2021 Chevrolet Equinox Resmi Olarak Tanıtıldı

0

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Chicago Otomobil Fuarı’nda 2021 Chevrolet Equinox piyasaya resmi olarak duyuruldu. Chevrolet’in beklenen otomobili yenilenmiş iç ve dış dizaynı ile fuara katılanlar tarafından ilgiyle incelendi. Geliştirilmiş bir teknolojik tasarıma sahip olan aracın detaylarının en yakın zamanda açıklanacağı da gelen haberler arasındaydı.

Resmen tanıtılan aracın yeni kompakt crossover kasasına uygulanan özel değişiklikler yeni araçta en çok ilgi gören noktaları oluşturdu. Farların yeniden ve farklı bir stilde tasarlanması, ön ızgaradaki klas görünüm aracın oldukça ilgi görmesini sağladı.

2021 Chevrolet Equinox Modelinin Değişen Yüzü

Aracın yeniden tasarlanması, farklı ve tarz bir görünüme bürünmesini sağlamış. Arka lambalar ve tamponda yapılan bazı ufak değişiklikler ufak olmasına rağmen aracı farklı bir boyuta dönüştürmüş.

Bu değişimde RS kaplamasının rolünün büyük olduğu bariz görünürken, ön ve arka kısımdaki benzersiz kaplamalar, dış şeritlerin siyah oluşu, jantları ve egzozunun dört uçlu oluşu rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor. Aracın iç kısmında kırmızı renk kullanılmış. Siyah döşemeler kırmızı ile kontrast dikişli olarak tasarlanmış. Vites topuzunun RS markalı oluşu da dikkat çekiyor.

Tam Güvenlik Sağlıyor

Chevrolet firması yetkilileri fuarda yaptığı açıklamada; aracın yenilenen yüzünün yanı sıra donanımsal olarak da geliştirildiğine yönelik bilgi sundu. Aracın donanımsal olarak ve güvenlik önlemleri bakımından sürücüyü zorlamayıcı içeriğe sahip olacağı açıklandı. Aracın fiyatlandırması hakkında ise mevcut modelleriyle benzerlik göstereceği gibisinden bilgiler sunuldu.

Chevrolet 2021 şu an için yenilenmiş görünüm taşıyor ancak aracın 2019’da yenilenmemiş halinde Amerika 350 bin adet sattığı belirtildi. Chevrolet Equinox yeni tasarımında kullanıcılarına özel olanaklar sunuyor. İleri çarpışma uyarısı, Otomatik Acil Durum Frenleme, İleri otomatik fren ve Şeritte Kalma Uyarısı gibi yararlar sunuyor. Equinox modeline bu kadar önem verilmesinin sebebini ise Chevrolet’in satış sayısı en yüksek olan ikinci aracı olması sağlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası