İlk Üretim 2020 Corvette Stingray Rekor Fiyata Satıldı

0

İlk üretim 2020 Corvette Stingray 3 milyon dolara alıcı buldu. 1908 yılında kurulan General Motors, 2020 model aracın ilk üretimini açık artırmayla sattı. 3 milyon dolara el değiştiren araçtan elde edilen gelir bir hayır kurumuna bağışlanacak.

Dünyanın en eski otomobil üreticileri arasında yer alan General Motors, 2020 model aracını tanıtırken ilk üretimi de bir açık artırmayla sattı. Yeni nesil yüksek performansa sahip olan model, ABD’nin Arizona eyaletinde bulunan Scottsdale şehrindeki Barrett-Jackson fabrikasında üretildi.

Aynı mekanda bir açık artırmayla satılan ilk prototip, 3 milyon dolara alıcı buldu. Performansı gibi yüksek bir fiyata el değiştiren araçtan elde edilecek gelir adı törende açıklanan bir hayır kurumuna bağışlanacak.

2020 Corvette Stingray

Açık Artırmada Neler Yaşandı?

Scottsdale şehrinde gerçekleşen açık artırmaya katılan General Motors yetkilileri, yaptıkları konuşmayla satış rakamının artmasını sağladı. Şirket CEO’su Mary Barra ve Detroit Childrens Vakfı yöneticisi konuşmalarında elde edilecek gelirle gerçekleştirilecek hedeflere değindi.

Açık artırma ilk olarak 200 bin dolarla başladı. Rakam giderek arttı. 1 milyon dolarlık barajın aşılmasının ardından 2 milyon barajına son hızla gelindi. 3 milyon dolar vererek aracın sahibi olmayı başaran isim ise NASCAR takımının sahibi ve aynı zamanda ünlü araba koleksiyoncusu Rick Hendrick oldu.

2020 Corvette Stingray

Rick Hendrick Koleksiyonunu Genişletti

Açık artırmayı rekor bir teklifle kazanan Rick Hendrick, alanı yeni aracıyla terk etmedi. Müzayede sonunda sadece lüks bir araç sahibi olmakla kalmayan Hendrick, hak ettiği vergi indirimiyle de kazanan taraf olmayı başardı. Ortadan motorlu aracın seri üretimine birkaç hafta içinde başlanacağını açıklayan yetkililer, elde edilen gelirin tamamını müzayedede bulunan hayır kurumu yetkilisine devretti.

2020 Corvette Stingray

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası