Ziraat Bankası Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

Ziraat Bankası kullanıcılarına Combo özellikte kredi kartı olanağı sunuyor. Hem banka kartı hem de kredi kartı olarak kullanılan bu kartların en büyük avantajlarından birisi de bu kartları temassız olarak kullanabilmektir. Özellikle pandemi döneminde temassız kartlar büyük bir avantaj olarak değerlendirilmektedir.

Bank Kart Combo kredi kartın temassız özelliğini herkes kullanmak istemeyebiliyor. Böyle durumlarda kartların bu özelliğini kapattırmak mümkün olabiliyor. Birçok kişi tarafından tartışma konusu haline gelen Ziraat Bankası kredi kartı temassız ödeme özelliği birkaç adım işlem yapılarak kolaylıkla kapatılabiliyor.

Combo Kredi Kartı Temassız Ödeme

Bank Kart Combo kartlar iki kart özeliği taşımaktadır. Bu kartın son derece önemli avantajları bulunmaktadır. Her iki şekilde de kullanılabilen kartlarınızın güvenlik nedeni ile temassız kullanım özelliğini kapattırmak isterseniz sizin tek muhatabınız Ziraat Bankasıdır.

Bu kartların temassız kart özelliğini kullanırken hiçbir şekilde masraf ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Aynı zamanda yalnızca belli bir limite kadar ödeme yapabilme şansı veriyor. Buna rağmen yine de kapattırmak isterseniz Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini aramanız yeterli olmaktadır. Müşteri hizmetlerine erişim sağlamak için ise 0850 258 00 00 numaralı hattı kullanabilirsiniz. Buradan aynı zamanda şifre değişimi gibi işlemler de yapabilirisiniz.

Eğer temassız kartlarınızı alışverişte ya da otobüs kartı olarak kullanmak isterseniz içerisinde mutlaka bakiye olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Kartlara temassız bir özellik oluşturmak isterseniz Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmeniz yeterli olmaktadır. Aynı şekilde kapattırmak içinde şubeden ya da telefon bankacılığından işlem yaptırabilirsiniz.

Combo Temassız Ödeme Kapatma

Ziraat Bankası Combo kartlar alışveriş sırasında güvenlik sorunu teşkil etmemesi için 90 lira limitli olarak tanımlanmaktadır. Bu limitten daha yüksek limitli çekimler yapabilme imkânı bulunmuyor. Daha yüksek limitli çekimlerde kişilerin kart şifrelerini girmesi gerekmektedir. Bu kartlarla internet üzerinden alışveriş yapabilmek de mümkün olmaktadır. Ancak güvenlik açısından risk olarak görürseniz hem internet alışverişini hem de temassız ödeme özelliğini kapattırabilirsiniz. İnternet bankacılığını kullanarak da bu özellikleri kapattırma şansı bulunmaktadır. Ziraat Bankası Combo Temassız ödeme kapatma ile kartları yalnızca şifre girerek kullanmanız gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası