Porsche Daha Donanımlı 718’leri Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

0

Porsche, 718 ailesinin öne çıkan Boxster ve Cayman modellerini GTS paketi içerisine dahil ederek, bir genişleme yarattı. Buna bağlı olarak, Boxster GTS ve Porsche 718 Cayman GTS olarak daha yüksek performans ve yol tutuşunu vaat ediyor. Ortadan motorlu seçenekleri ile tasarlanan araçlar, aynı zamanda turbo şarja sahip olan 365 HP güç motorları hızı ve tutkuyu sunuyor. Önce ki GTS modellerine göre 35 HP daha fazla güç üretilecek.

Cayman modellerinde ise şanzıman opsiyonel olarak sunulacak ve mekanik arka diferansiyel üzerinden kullanıcılarına konforlu bir sürüş sunacak. Bunun yanı sıra GTS modelleri ile sıfırdan 100 km hıza sadece 4,1 saniyede ulaşabileceksiniz.. Porsche 718 ler 2018 senesinin en çok satan spor otomobilleri arasında yer alacak!

GTS Modeli ile Son Derece Konforlu ve Güvenli Sürüşler!

GTS modelleri, 718 serisi ile birleştikten sonra hem teknoloji, hem de görsel tasarımları ile öne çıkan bir otomobil oldu. Yeni Sport Design ön tamponu ile beraber sportif bir karakter oluşturmayı başaran araç modeli, aynı zamanda Bi-Xenon far camları ile karartılmış bir hal aldı. Aynı zamanda otomobilin arkasında yer alan fren lambaları, siyah logolar, siyah arka far ve standart olarak eklenen spor egzoz sistemi ile araç iyice donanımlı bir hal kazandı. Porsche 718 için henüz bir fiyat durumu açıklanmazken, yakın zamanda bu araçlar hakkında daha donanımlı bilgiler sunabileceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası