Otomotiv Devi Volkswagen’in Yeni Logosu Belli Oldu

0

Otomobil sektörünün dev markası Volkswagen, herkesçe bilinen logosunu yenilediğini açıkladı. Elektrikli motorlarla çalışan mobil araçların dönemine uyum sağlamak için yaptıkları bu yenilik ise firmanın üçüncü büyük devrimi niteliğini taşıyor. Yapılan değişiklikler küçük olsa da Volkswagen’in otomobil dünyasındaki yepyeni bakış açısını simgeliyor.

Volkswagen’in Son Modeli: ID.3

ID.3, 12-22 Eylül arasında yapılacak IAA Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı açıklanan Volkswagen’in en son model otomobilidir. Son teknolojiyle geliştirilen ve elektrikli motorla çalışacak olan bu model, tüketicilerin yoğun ilgisine maruz kaldı. Son model ID.3, şirketin yepyeni logosunu taşıyacak olan ilk araç olma niteliğini de berberinde getirecek. Şirket, son modellerini tanıtıma sunmadan önce yeni logolarını tüketicilerin ilgisine sundu ve bu haber tüm dünyada heyecanla yankılandı.

Elektik Motorlu Otomobillere Yoğun İlgi

Tüketicilerin elektrikli otomobillere karşı yoğun talebi ve ilgisine karşılık olarak, otomobil sektörü de bu tip araçlara yöneldi. Daha çok hibrit motorlar kullanılsa da bütünüyle elektrik motoruyla çalışan araçlar da geliştirilmeye başlandı. Daha tam olarak istenilen performansa ulaşamasalar da her yeni gelişme farklı bir heyecan yaratıyor. Özellikle daha az enerjiye ihtiyaç duyması ve son teknoloji ürünleriyle geliştirilmiş olması elektrik motorlu araçları bir adım öne çıkarıyor.

Volkswagen’in Yeni Logosundaki Değişiklikler

Şirket logo üzerinde köklü değişiklikler gitmek yerine, eski logoyu sadeleştirip daha minimalist bir dizaynı tercih etmiş gibi görünüyor. Yeni logo eskisinin daha düz tasarımlı bir versiyonu denebilir. Küçük değişikliklerle yazı şekli de çevresindeki daire yenilense de, W ve V harfleri sabit tutulmuş. Değişiklikler minimum düzeyde tutulsa da, bu Volkswagen gibi bir dünya devi için devrim anlamına geliyor. İlk olarak ID.3’le sergilenecek yeni logo, 2020’nin ortalarından itibaren tüm modellerde yer alacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası