2018 Toyota Yaris GRMN Tanıtıldı

0

Toyota markası, Hot-Hatch sınıfı için özel olarak tasarladığı otomobilini Almanya otomobil fuarında duyurdu. Safkan motor severlerin tam da istediği gibi motor analizi sunan ve turbo beslemeli motorlardan uzak duran Toyota markası, diğer Yaris modellerine göre 24 mm daha yere yakın bir otomobil tasarımını öne çıkarttı. 1.8 litre 4 silinrli motora sahip olan araç, aynı zamanda 212 PS, 209 Beygir ve 250 NM Tork gücü üretiyor. 6 ileri manuel vites ile otomobil sürmek çok daha keyifli bir hal alıyor. 2018 Toyota Yaris GRMN, aynı zamanda 0’dan 100 kilometreye de 6.3 saniyede çıkıyor. Son hızı 230 kilometre olan bu otomobil, bir nevi otoban faresi olarak isimlendiriliyor!

1135 kilogramlık boş ağırlığı ile B segmenti sınıfında hafif bir otomobil üreten Toyota markası, arka kısmında 275 mm, ön kısmında ise 278 mm fren diskleri barındırıyor. Bu da spor araç bakımından hem güven, hem de hız konforunu dilediğiniz gibi tatma fırsatını kullanıcılarına sunuyor. 17 inçlik jantlara sahip olan araçlar 3 kapılı olarak üretildi. Tavan kısmı spoyleri, egzoz çıkışı, yan kısmında yer alan şeritleri ile dikkat toplayan 2018 Toyota Yaris GRMN, tam anlamıyla sportif araç sürmek isteyenlerin  başlıca tercihi konumunda yer alıyor.

2018 Toyota Yaris GRMN Fiyatları

2018 Toyota Yaris GRMN fiyatları kullanıcılar tarafından çok sık merak ediliyor. Avrupa’da satış pazarına 29.900 Euro ile çıkacak olan otomobilin Türkiye’de de 150 bin TL ila 200 bin TL civarı bir rakam ile alıcılara ulaşacağı düşünülüyor. Güncel rakiplerine göre biraz daha pahalı bir otomobil olsa da, 400 adet üretim sağlanacak olan bu otomobili satın almak istiyorsanız sipariş vermeniz gerekiyor. Atmosferik otomobil sevenler için değer gören 2018 Toyota Yaris GRMN, tam anlamıyla sürüş konforunu elde etmeniz konusunda ideal bir tercih olacak! Araç ile alakalı teknik özellikler yayınlandıkça ve Türkiye satış fiyatı kesinleştikçe kullanıcılarımıza bu hususta bilgi aktarımları sunmaya devam edeceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası