2020 Special Edition Chevrolet Camaro Ortaya Çıktı

0

2019 yılında piyasaya çıkan Chevrolet marka otomobil aynı dönemde piyasaya çıkan Dodge Challenger kadar beğeni toplayamamış ve satışları beklentinin altında olmuştu. Bu sefer ise tanıtımı yapılmadan 2020 Special Edition Chevrolet Camaro model aracı ile piyasaya çıkan Chevrolet markası görenleri şaşırttı. Bir çevrim içi site olan ve Chevrolet’e ait olan Kanada yapılandırma sitesinde yer alan special modelde 2019 yılındaki özellikleri dışında daha ekonomik LT1 şasiye ile üretilmektedir. Ayrıca araç motoru 455 beygir gücünde.V8 motora sahip olan araç 6,2 litrelik şasiye sahipolan araç, 10 ileri vitesli şanzımanlı.

Araçta Yer Alacak Diğer Özellikler

Bir önceki modelde renk olarak beğenilmeyen aracın satışları olumsuz yönde etkilediği için makyaj kısmına aracın ana rengi ile kontrast oluşturacak şeritler eklenecek. İç döşemelerde de oluşması beklenen değişimlerle aracın hedeflenen satışa ulaşması amaçlanıyor. İki farklı modelde üretilmesi tasarlanan 2020 Chevrolet Camaro steel ve shock ve Steel Special adları ile eşleşecek 2SS,3 ve 2 LT şaşi ve sarı renkli 4 pistonlu kaliper ile piyasaya sürülecek.

2020 Special Edition Chevrolet Camaro Ortaya Çıktı

İki modelde de alüminyum jantlar kullanılacak ve bu jant modelleri bıçak şeklinde tasarlanacak. Carbon flash ile aynaların boyanması tasarımdaki diğer yenilik. Yakıt deposu karbon fiberle kaplanacak olan aracın dolum kapak rengi siyah olacak. Zeminde düşünülen fark ise birinci kalite halı ile döşenmesi. 2020 special edition chevrolet camaro’nun 2 modeli de göz alıcı renklerde sitede yer alırken şeritler henüz araçlarda görülmemektedir. Destekli diz pedleri araç içinde konforu sağlayacak diğer bir özellik. Aracın piyasaya çıkacak tarih ve aracın fiyatı konusunda da net bilgiler bulunmamaktadır. . Tamamen hazır olduğunda ve ilerleyen süreçte bu konuda Chevrolet yetkililerinin geniş bir açıklama yapması beklenilmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası