Yapı Kredi IBAN Öğrenme

0

Farklı bankalar arasında ya da bankaların yurt dışı şubelerinde bulunan hesaplarla yapacağınız para transferi işlemlerinde hesabınızın IBAN numarasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Yapı Kredi vadesiz hesaplarınızın IBAN numarasını öğrenmek için hafta içi 09.00- 17.00 saatleri arasında şubeye başvurabilirsiniz. Şubeden yapılan bankacılık işlemleri yalnızca hesap sahibi tarafından gerçekleştirilebilir. Hesap sahibi değilseniz ya da işini şubeye gitmeden halletmek isterseniz Yapı Kredi bankasının diğer hizmet araçlarından yararlanabilirsiniz. IBAN numaranızı öğrenmek için;

  • Müşteri İletişi Merkezini arayabilir.
  • Yapı Kredi ATM’lerinden işlem yapabilir.
  • Yapı Kredi Online Hizmet’ten yardım alabilir.
  • İnternet ya da mobil şube üzerinden hesap bilgilerinize ulaşabilir.
  • Yapı Kredi IBAN Sorgulama aracını kullanmak.

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezinden IBAN Öğrenme

444 0 448 numaralı Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezini arayarak müşteri danışmanlarının yardımı ile IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi ATM’den IBAN Öğrenme

Türkiye’nin her yerinde dilediğiniz zaman dilediğiniz Yapı Kredi ATM’sinden kartınızla işlem yapaark IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Giriş ekranında yer alan Hesaplar seçeneğine dokunduğunuzda listelenen Yapı Kredi hesaplarınıza dokunduğunuzda IBAN numarası ve diğer hesap bilgileriniz görüntülenecektir.

Yapı Kredi Online Hizmetlerden IBAN Öğrenme

Yapı Kredi Online Hizmetler servisi 09.00- 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatler arasında müşteri danışmanları ile yazışarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online Hizmetler için Chat.yapikredi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi İnternet Şubesinden IBAN Öğrenme

Yapı Kredi internet şubesinden IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. İşlem yapmak için Yapı Kredi internet sitesinin ana ekranının sağ üst kısmında yer alan İnternet Şubesi> Bireysel Giriş seçeneklerine tıklayın. İnternet şubesine giriş yapmak için kimlik numaranızı ya da Kullanıcı Kodunuzu kullanabilir ya da Kart İşlemlerim seçeneği ile devam edebilirsiniz. Giriş seçeneğinizi belirledikten sonra İnternet Şube Şifrenizi girin.

İnternet Şubesi menüsünden Hesaplar seçeneğine dokunarak Yapı Kredi bankasında bulunan hesaplarınızı görüntüleyebilirsiniz. Bu ekranda işleme devam etmek istediğiniz hesabı seçtiğinizde IBAN numaranız görüntülenecektir.

Yapı Kredi IBAN Sorgulama Aracı ile IBAN Öğrenme

Yapı Kredi internet sitesinden Bireysel Bankacılık> Hesaplama Araçları> IBAN Hesaplama adımlarını izleyerek hesaplama aracına ulaşabilirsiniz. Yönlendirildiğiniz ekranda hesap numaranızı girerek IBAN Oluştur butonuna tıklayarak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası