2020 Volkswagen Caddy Tanıtıldı

0

Dünya’nın en büyük otomotiv üretim firmalarından olan Volkswagen beşinci nesil 2020 Volkswagen Caddy aracının henüz tasarımını yapmadan aracın görüntüsü Alman haber kanallarından yayınlandı. Henüz tasarımsal özelliklerinin tamamı bilinmese de aracın fotoğraflarında bir önceki modelden bazı farklılıklar göze çarpıyor. Özellikle bu aracında ön ve arka kısımlarda değişikliklere giden Volkswagen yeni modelinin tanıtımını en kısa sürede yapmaya hazırlanıyor. Henüz fiyatı konusunda yetkililer tarafından bir bilgi verilmeyen Yeni Volkswagen Caddy modeli henüz detayları bilinmese de görüntüsü ile dahi takipçilerini heycanladırdı.

2020 Volkswagen Caddy

2020 Volkswagen Caddy de Göze Çarpan İlk Yenilikler

Sızdırılan fotoğraflarda ilk dikkat çeken arka bagaj boyunca uzanan krom ğarça oluyor. Ayrıca farlarının led olması ile de değişikliğe giden Volkswagen Caddy de binek tipler ile benzerliklerde bulunuyor. Binek araçlar ile aynı olan MQB platformu kullanılan bu yeni modelde bu sayede yarı hibrit güç seçenekleri de kullanılacak.

Yayınlanan fotoğraflarda ön ve arka görüntüsü bulunan Volkswagen Caddy de arka camda logo da bulunuyor. Far ve tampon tasarımı da oldukça ilgi çekici olan yeni model de bu özelliklere Volkswagen’in elektirkli otomobili olan I.D.’yi andırıyor. Diğer model araçlarındaki bazı özellikleri de bu araca aktaran Volkswagen arka kısımda yer alan logo tasarımını Arteon, Golf ve Passat’tan sonra 2020 Volkswagen Caddy’de de devam ettiriyor.

2020 Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy’nin Tarihsel Geçmişi

Alman otomobil devi Volkswagen tarafından üretimi yapılan Caddy ilk olarak sürücülerin beğenisine 2003 yılında çıktı. Sonrasında farklı yıllardır yeni modelleri üretilen Caddy son olarak müşterilerin beğenisi 2020 yılında sunulmaya hazırlanılıyor. Bu güne kadar 2010 ve 2015 yıllarından iki büyük değişiklik geçiren Caddy marka araç 4. nesil yeni üretim aracıyla diğer modellere oranlar daha fazla beğenilmesi bekleniyor.

2020 Volkswagen Caddy

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası