Garanti Bankası Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

Garanti Bankası hesaplarınızın bakiye bilgisini hesap bakiyesi sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz. Garanti Bankası hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabileceğiniz kanallar;

  • Garanti Bankası şubeleri
  • Garanti Bankası müşteri hizmetleri
  • Garanti Bankası ATM’leri
  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık

Garanti Bankası Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

Garanti Bankası hesaplarınıza ait bakiye bilgisini hafta içi 09.00- 17.00 saatleri arasında şubeden öğrenebilirsiniz. Şubeden hesap bakiyesi öğrenmek için hesabın sizin üzerinize kayıtlı olması gerekir. Şubenin çalışma saatleri dışında, hafta sonu ya da tatil günlerinde hesap bakiyenizi öğrenmek için diğer kanallara başvurabilirsiniz.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

0850 222 03 33 ya da 444 0 333 numaralı Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayarak dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Müşteri danışmanlarına bağlanarak işleminizi gerçekleştirebilmek hesabın yasal sahibi olmanız gerekmektedir, işlem sırasında kimliğiniz teyit edilecektir.

Garanti Bankası ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

Garanti Bankası ATM’lerinden hesap bakiyenizi öğrenmek için hesap kartınız ya da kredi kartınızı ile işlem yapabilirsiniz. ATM’den bakiye sorgulama için;

  1. Size en Yakın Garanti Bankası ATM’’sine giderek kartınız ve şifreniz ile giriş yapın.
  2. Ana Menü > Hesaplarım sekmesine tıklayarak vadesiz hesaplarınızı listeleyin.
  3. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabı seçtiğinizde bakiyeniz görüntülenecektir.

Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Bakiye Sorgulama

Garanti Bankası internet şubesine giriş yapmak için;

  1. Garantibbava.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üstünde yer alan Bireysel butonuna tıklayın.
  2. Giriş ekranında Müşteri Numarası ile Giriş ve T.C. Kimlik Numarası ile Giriş seçeneklerini görüntüleyeceksiniz. Devam etmek istediğiniz bilgiyi seçtikten sonra parolanız ile internet şubesine giriş yapın.
  3. Parolanızı bilmiyorsanız giriş ekranının altında yer alan Müşteri numaramı ya da Parolamı Bilmiyorum sekmesine dokunarak parola oluşturabilir ya da yenileyebilirsiniz.
  4. Garanti Bankası internet şubesine giriş yaptıktan sonra ana menüden Hesaplarım sekmesine tıklayın. Vadesiz hesaplarınızdan işlem yapmak istediğiniz hesabı seçerek bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Mobil Bankacılık ile Garanti Bankası Bakiye Sorgulama

Garanti BBVA Mobil uygulamasına Müşteri numaranız/ T.C. kimlik numaranız ve parolanız ile giriş yapın, menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin, dilediğiniz vadesiz hesabınızı seçerek bakiye bilgisini görüntüleyebilirsiniz. Garanti BBVA Mobil uygulamanız yoksa mobil uygulama mağazanızdan ücretsiz indirebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası