Ford Fiesta Sport Van Geliyor!

0

Ford, ticari araç modellerinin arasına kimsenin tahmin edemeyeceği bir modeli dahil etti. Yeni Fiesta serilerinden sonra gelen ve Transit van, Transit Custom, Transit Courier ve Transit Connect’ten oluşan Ford’un ticari araç kategorisine girecek olan araç Ford Fiesta Sport Van!. Yeni seri Fiesta modeli üzerine tasarlanan bu otomobil 1002 litrelik bagaj hacmine sahip olacak. Ayrıca araç 500 kiloya kadar da yük taşıyabilecek. Fiesta Sport Van’ın taşıma alanı da oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmiş. Ve zemine yerleştirilen 4 adet kanca ile de yük sabitlemenin de önü açılarak kullanışlı bir alan oluşturulmuş.

Ford Fiesta Sport Van Konsol

Yeni Ford Fiesta Sport Van iki farklı motor seçeneği ile birlikte satışa sunulacak. Bu motorlardan birincisi 3 silindirli 1.0 litrelik hacime sahip 125 beygir gücündeki EcoBoost motor olacak. İkinci motor ise daha ekonomik bir yapıya sahip olan 1.5 litrelik TDCi dizel motor seçeneği olacak. Bu motorda 120 beygirlik bir güç üretimine sahip olacak.

Ford Fiesta Sport Van Konsol Yan Görünüm

Motor seçeneklerinin Yeni Fiesta Sport Van modeli için yakıt tüketim bilgileri ise henüz açıklanmadı. Kabin ve konsol bölgesine baktığımız zaman klasik Fiesta izlerini aracın her yerinde görebiliyoruz. Konsol kısmında yer alan tablet görünüme sahip dokunmatik ekran ise bir ticari araca göre oldukça iyi bir seçim olmuş. Ford’un bilgi eğlence sisteminin yüklü olduğu bu ekran AndroidAuto ve Apple CarPlay gibi bağlantı sistemlerini de barındırıyor.

Ford Fiesta Sport Van Konsol Yan

Yeni Ford Fiesta Sport Van

Ford, Yeni Van modelde de diğer araçlarında olduğu gibi standart ve opsiyonel bir çok güvenlik önlemini de göz ardı etmemiş. Binek otomobillerde ki gibi bu araçta da; çarpışma asistanı, yaya tespit sistemi, acil durum frenleme, hız sabitleyici, kör nokta asistanı gibi bir çok güvenlik dizisi yer alıyor. Kim bir spor van otomobile sahip olmak ister soruları bekleye dursun Fiesta Sport Van, ST görünüme sahip ön tamponları ve 18 inç’e kadar büyütülebilen jantları ile de ‘Sport’ kısmını hava da bırakmamış. İç tasarımda da yine koltuklar, direksiyon simidi, pedellar ve döşemelerin de tekrardan elden geçirilmesi Ford Fiesta Sport Van modelinin klasik bir van olmayacağını gösteriyor.

Ford Fiesta Sport Van

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası