Ford Trucks, Tasarım, Teknoloji ve Güvenlik özelliklerini yeni F-LINE serisiyle bir araya getiriyor.

Ford Trucks, yeni tasarımı, bağlantı teknolojisi ve üst düzey güvenlik özellikleri ile konforlu bir sürüş keyfi sunan F-LINE serisini duyuruyor.

0

Ford Trucks, ağır ticari araç endüstrisinin küresel bir temsilcisi olarak, Antalya, Türkiye’deki bir lansman etkinliğiyle yeni F-LINE serisini gözler önüne serdi. Ford Trucks’ın tasarladığı ve geliştirdiği F-LINE serisi; bağlantılı araç teknolojileri, gelişmiş güvenlik özellikleri, konfor ve çağdaş tasarımı ile ilgi odağı oluyor.

‘Yükü Ortaklaşa Taşıma’ ilkesinden esinlenerek, Ford Trucks, piyasa taleplerini ve müşteri beklentilerini derinlemesine analiz ederek F-LINE serisini oluşturdu. Müşteri deneyiminin her noktasında verimlilik, memnuniyet ve dayanıklılık sunmayı amaçlayan seri, yeniliği ve çok yönlülüğü ile ağır ticari araç piyasasında daha geniş bir kitleye hitap etme imkanı sunuyor.

Yeni seri, yüksek performansa sahip yol, inşaat ve çekici kamyonları olmak üzere üç farklı segmenti kapsamaktadır.

Yeni F-LINE: Bağlantılı Araç Teknolojisi ile Artırılmış Verimlilik

F-LINE serisine dahil edilen ConnecTruck özelliği sayesinde, müşteriler araçlarıyla web portalı veya mobil telefonları üzerinden her an bağlantı kurabilirler. Araçlarını harita üzerinden izleyerek canlı araç bilgilerine ve geçmiş kullanım detaylarına ulaşabilirler. Bağlantılı araç teknolojileri aracılığıyla sunulan, uzaktan teşhis ve yazılım güncellemeleri gibi çözümler aracın kullanım süresini maksimize ederek en üst düzeyde performans sunmayı hedefler. Ford Trucks, araçlarının durumlarını gerçek zamanlı olarak uzaktan gözlemlemektedir. Bu teknoloji ile Ford Trucks, araç verilerini gerçek zamanlı olarak izleyerek, tahminî uzaktan tanı algoritmalarıyla olası aksaklıkları önceden belirleyip müdahale ederek araçların daha uzun süreler operasyonel kalmasını sağlamayı hedeflemektedir.

F-MAX’ten Esinlenen Tasarım

F-MAX ilhamıyla şekillenen F-LINE serisinin kabin ve dış tasarımı, ergonomiyi, konforu ve etkinliği artırma odaklı olarak geliştirilmiştir.

İç mekan tasarımı, en iyi konfor ve kaliteyi ön plana çıkarırken, dış tasarım ise şıklığı, dinamizmi ve göz alıcı bir görünümü beraberinde getirir. Araç içinde çok sayıda fonksiyonun kolayca yönetilmesine olanak tanıyan 9 inçlik multimedya ekranı, güncellenmiş koltuk döşemeleri, yeni direksiyon ve kontrol butonları ile sürüş konforu önemli ölçüde artırılır. Yenilenen ön ızgara, tampon, farlar, çamurluklar, kapı ve aynaların kaplamaları, hem güçlü hem de stil sahibi bir görünümü desteklerken, araca giriş-çıkışı daha rahat hale getiren yenilikçi tasarım ile ergonomi de üst seviyeye çıkarılır.

Gelişmiş teknolojilerle Desteklenen Güvenli Sürüş

F-LINE serisi ayrıca güvenlik teknolojileriyle desteklenen maksimum sürüş zevkini temsil ediyor.

Kör Nokta Bilgi Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Lastik Basınç Takip Sistemi, Acil Durum Sinyali ve Alkol Kilidi Hazırlığı, her yolculukta güvenli bir seyahat sunuyor.

Yaya Algılama ile Çarpışma Destek Sistemi, Akıllı Adaptif Cruise Kontrolü ile Dur-Kalk, Otomatik Uzun Far Asistanı ve Şerit Ayrılma Uyarı Sistemi, sürücülere daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Ford Trucks, ürün portföyünün 2040 yılına kadar tamamen sıfır emisyonlu araçlardan oluşacağına olan taahhüdünü sürdürüyor. Bu hedefe ulaşmak için, şirket ‘Generation F’ adı altında ağır ticari araçlarda sıfır emisyonlu, bağlantılı ve otonom teknolojilerle bir dönüşüm başlatıyor.

Şubat 2024 itibarıyla, F-LINE serisi Türkiye ve yurtdışı pazarlarda satışa sunulacak.

Bir Önce ki Haberimize Buradan Ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası