Mercedes Ticari Araçlar Ekim Ayında Daha Avantajlı

0

Bir ekim ayı kampanyası da bugün itibariyle Mercedes grubundan geldi. Üstelik diğer kampanyalara oranla Mercedes fırsatları sizi daha fazla cezbedebilir. Ekim ayı içerisin de bir Mercedes-Benz X-Class sahibi olmak isteyen tüketiciler eğer markanın Mercedes-Benz Kasko’sunu tercih ederlerse 150.000 TL’ye kadar kullanabilecekleri krediyi 36 ay vadeye kadar uzatabilecekler. Üstelik kampanya kapsamında müşterileri %0,59’dan başlayan faiz oranları bekliyor olacak. Ekim ayında Mercedes-Benz X-Class sahibi olmak için mükemmel bir fırsat.

Bir diğer fırsat olan araç ise oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan markanın Vito modeli. Mercedes Vito alımları da ekim ayı içerisin de oldukça avantajlı. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in hazırladığı ve 2018 model Vito’larda geçerli olacak kampanya sadece ekim ayında geçerli olacak. Yine X-Class’da olduğu gibi markanın kaskosunu kullananlara özel, 150.000 TL’ye kadar 36 aya varan taksitli kredi %0’dan başlanyan faiz oranlarına sahip olacak. Ayrıca yine markanın finansal hizmetleri, 2018 model Sprinter alımlarında müşterilerin Mercedes-Benz Kasko tercih etmesi durumunda %0,59’dan başlayan özel faiz oranları sunacak.

Yıldızlı Sonbahar Fırsatı

Ayrıca Mercedes-Benz Türk ekibi ekim ayı fırsatlarına ek olarak 1 Ekim ve 30 Kasım arasında da tüm hafif ticarileri kapsayacak avantajlar sunuyor. Mercedes atölyelerinde KDV hariç ve işçilik dahil 1.000 TL ve üzerindeki işlemler de %20 indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca ekim ayında Mercedes’de 2. el alım yapacak olan müşterileri de avantajlı ödeme seçenekleri bekliyor olacak. Yine markanın kaskosunu tercih eden müşteriler hafif ticari kategorisinde ki alımlarda %1.99 faiz oranına sahip krediye 664 TL’den başlayan aylık ödeme seneçekleriyle kullanabilecekler.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası