Honda S2000, 20. Yıla Özel Yeni Aksesuarlarıyla Geri Dönüyor

0

Ülkemizde de oldukça sevilen efsane otomobiller üreten Honda, 20. yılına özel yeni bir tasarımı ile geri döndü. Baş döndüren kusursuz görünüşüyle otomotiv devi Honda S2000 yeni parçaları ile meraklılarının karşısına çıkacak. Yılların değişmeyen efsanesi, dayanıklılığı ile ünlü Honda markası, yeni yılda tüm otomotiv devleri gibi yeni bir tasarımla ortaya çıkacak. Bu yeni tasarımda ise yok yok. Akıllara kazınması kaçınılmaz olan bu model, Honda’nın sevenlerine adeta büyük sürprizlerle gelmiş olacak. Sürprizlerin detayları hakkında bilgi almak için haberimizi detaylarına göz gezdirelim.

Japon Devinden Güncelleme

Meraklıları bilir, Honda dayanıklılık konusunda efsane yaratmış bir markadır. Bu dayanıklılığı sayesinde oldukça da fazla tercih edilir. Ancak dayanıklılığının yanı sıra modellerdeki şık tasarım da Honda’nın her zaman göze hoş görünmesini sağlamıştır. Ancak 20.yıla özel tasarlanan yeni model Honda S2000 tüm ezberleri bozacağa benziyor.

Honda şimdiye kadar yeni modele ait yalnızca bir görsel yayınladı ki bu hayranlarının çok daha merakını uyandıran bir gelişme oldu. Basına düşen fotoğrafın yanı sıra değişen aksama dair bilgiler de şöyle: Yeni modelde yeni tamponlar kullanıldı, ışıklandırma gruplarında değişikliğe gidildi, aynalar yenilendi, süspansiyon sistemi güncellendi, yeni ve geliştirilmiş bir ses sistemi kullanıldı. Tüm bu yeni donanımla çok daha çekici hale getirilen yeni model, meraklılarının vazgeçilmezi olacağa benziyor.

Ocak Ayı İçinde Görücüye Çıkacak

Japon otomotiv devi Honda’nın lansmanı Ocak ayında yapması bekleniyor. Lansmanın ardından satışa çıkacak olan S2000’in tam bir görsel şovla piyasaya sürülmesi öngörülüyor. Özellikle iç aksamının çekiciliği ile pek çok insanın ilgisini toplaması beklenen Japon harikasının, satış rakamlarında ciddi bir yükseliş elde edeceği de yayılan fısıltılar arasında.

Bu beklentinin gerçeğe ne kadar dönüşebileceği ise otomotiv dünyasında herkes tarafından merak konusu. 2020’ye en çok damga vurması beklenen markalardan Honda’nın yine en çok tercih edilecek otomobiller arasında yer alacağı kuşkusuz. Dayanıklılığı, görsel ziyafetle buluşturan bu yeni modelle Honda, yeni yılda meraklısına sürpriz dolu bir çıkartma yapacak gibi görünüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası