Kanada’da Elektrikli Otomobillere Yeterli Talep Yok

0

Tüm dünyada elektrikli modellere olan ilginin ve yatırımın arttığı bu dönemlerde bu görüşü bildiren kişi aslında Honda‘nın Kanada CEO’su görevine yeni gelen isim Jean Marc Leclerc. Yeni patron elektrikli modellerin gelişimindeki heyecanı maalesef ki bizimle paylaşmıyor. Kanada’daki elektrikli otomobil ve emisyon verilerine gelen yasaları şu an için gereksiz bulan CEO, Honda’nın bu kurallara uyamayabileceğini belirtti.

Jean Marc Leclerc özellikler Kanada otomotiv pazarında elektrikli modellere yeterince ilginin olmadığını belirtiyor. Elektrikli modeller ve emisyon verileri ile ilgili yapılan yasal düzenlemeleri ise politik bir manevra olarak görüyor sadece. Ayrıca Honda CEO’su yapılan bu yasal düzenlemelerinde ileri ki süreçte Kanada yetkililerine zarar vereceği yönünde.

CEO, getirilen yasalar ve alınan kararlara, tüketicilere sorulmadan insanların araçlarına ne kadar para ödeme yapmak istedikleri sorulmuyor diyerek savundu. Bundan sonraki süreçte ise en akıllıca kararın, otomotiv sektörü için alınan bu kararların ertelenmesi diyen yeni patron, emisyon sınırlarına şirketlerin zamanla uyum sağlayacağını belirtmiş. Honda CEO’su Jean Marc Leclerc‘ın sözlerinin haklılık payı ne kadardır bilinmez. Ama yapılan açıklamaların önümüzdeki süreçte yeni tartışmalara yol açacağı kesin gibi duruyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası