Goodyear’ın Yeni Dört Mevsim Lastiği: Eagle Sport 4 Season

0

ABD’li lastik üretici Goodyear, dört mevsim lastik segmentine özel olarak ürettiği Goodyear Eagle Sport 4 Season lastiklerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Son yıllarda popülerliği her geçen gün artan dört mevsim lastikler 2015 yılından bu yana yüzde 25’lik bir artış kat etmiş durumda. Mevsim şartlarında yaşanan değişimler artık tüketicileri dört mevsim kullanılan lastiklere çevirmiş durumda. Sektör o kadar hızlı bir yükseliş göstermiş durumda ki sadece 2019’dan 2020 yılı tercih edilme oranı bile yüzde 68’lik bir yükseliş gösterdi. 1 milyonluk adet barajını aşan dört mevsime uygun lastikler şimdiden 1 milyon 300 bin adet seviyelerine ulaşmış durumda.

Avrupa’da artık daha fazla kullanılmaya başlanan dört mevsim lastikleri talebi karşılamak adına; dört mevsim lastiklerin mucidi olarak bilinen Goodyear’da her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Sürücü beklentilerini karşılamak ve gelişen teknolojilere ayak uydurmaya çalışan lastik üreticisi, sürücülerin yıl boyunca karşılaşacağı hava şartlarında en iyi ve en mükemmel performansa sahip lastikleri üretmeye devam ediyor. Çalışmalarına aralıksız devam eden şirket, sürücü beklentilerini dört mevsim lastiklerinde karşılamak adına Goodyear Eagle Sport 4Season lastiklerini satışa sundu.

Marka tarafından paylaşılan bilgiler ışığında Eagle Sport 4Season; daha çok ılıman iklime sahip hava koşullarında tercih ediliyor. Kışın daha hafif geçtiği bölgeler için tasarlanan bu lastikler, yüksek performansının yanı sıra yakıt tasarrufu içinde işlem görmüş. Dört mevsim lastiklerinin üretiminde Goodyear 35 yıllık tecrübesini konuştururken, yeni lastiklerinin karkas yapısı sayesinde, kullanılan aracın dinamiklerine yüksek uyum sağlayacağının da özellikle altını çiziyor.

Gelişen teknolojiler ve yeni beklentiler ışığında geliştirilen lastiklerin kuru zemin yol tutuşları arttırılırken, performanstan da ödün verilmemiş. Viraj alma, manevra gibi kabiliyetleri de arttırılan lastikler, 4 ana kanalı birbiri ile bağlayan kılcal damarlar ile donatılmış. Bu sayede daha iyi direksiyon hakimiyeti sunan lastikler, yol tutuşu performansını da üst seviyeye taşımış. 3 PMSF sembolüne sahip olan lastikler, özel geliştirilen hamuru sayesinde sıcaklık geçişlerine de oldukça uyumlu hale getirilmiş. Her mevsim güvenli sürüş garantisi veren lastikler şimdiden Türkiye pazarına girmiş durumda. 14 inç ve 18 inç arası ebatlarda ülkemizde satışta olan lastikler 31 üründen oluşan ürün gamına da sahip.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası