Nissan’dan Corona Önlemi: Sizi Görüntülü Arayalım

0

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü otomotiv sektörü başta olmak üzere bir çok sektörü derinden etkiledi. Firmaların aldıkları önlemlere karşı bir hamle de Japon üretici Nissan’dan geldi. Salgın döneminde otomobil almak isteyen tüketicilere Nissan, araçları görüntülü görüşme ile inceleme fırsatı sunuyor.

Akıllı Mobilite öncülerinden bir tanesi olan Nissan, “Sizi Görüntülü Arayalım” sistemi ile birlikte artık müşterilerine showroom’lara gitmeden bilgi verebilecek. Türkiye’nin her yerinden uzaktan iletişim ile görüşme sağlayacak müşteriler isterlerse otomobillerini de video görüşme sistemi ile inceleme fırsatlarını bulacak.

Sizi Görüntülü Arayalım Önlemi

Teknolojik gelişmelerini sadece araçların da değil tüm operasyonel süreçte de müşterilerin hizmetine sunduklarını belirten Nissan’ın Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri ise yaptığı açıklamada; ”İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte müşterilerimizin sağlığı en önemli önceliklerimizdendir. Aldığımız tüm gerekli önlemlerimizin yanı sıra, salgın dönemine uygun olarak çalışma şeklimizi tekrardan düzenledik.” ifadelerine yer verdi.

Emre Doğueri açıklamalarına şu şekilde devam etti; ”Nissan olarak her zaman iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak çözümler ürettik. Dijitalleşme konusunda da müşteri odaklı bir yol izleyerek kapsamlı bir biçimde operasyonlarımızı tekrar düzenledik. Bir süredir üzerinde çalıştığımız görüntülü görüşme sistemini de müşterilerimizin hizmetine sunduk. Müşterilerimiz ”Sizi Görüntülü Arayalım” sistemi ile artık showroom’lara gitmeden satış ekibi ile iletişim kurabilecek.” dedi.

Tüm Süreç Müşteri Taleplerine Göre İlerleyecek

Corona Virüsü salgını sonrasında Nissan’ın sunduğu “Sizi Görüntülü Arayalım” hizmetinden yararlanmak isteyen müşteriler ise Nissan’ın internet sitesi üzerinden bir form dolduracak. Müşteriler doldurdukları form sonrasında tercih ettikleri bayiilere yönlendirilecekler. Bu süreçten sonra Nissan uzman satış danışmanları, müşterileri istediği gün ve saatte arayarak görüntülü sohbet başlatacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası