Shell Helix, Türkiye Ralli Şampiyonası İsim Sponsoru Oldu

0

Shell Helix Türkiye’de düzenlenen en önemli ve bilinen otomobil sporları organizasyonu olan Türkiye Ralli Şampiyonası’na isim sponsoru oldu. Bu sponsorluk ile Shell, inovasyon gücünü de, Türkiye Ralli Şampiyonası 2020’de gösterecek. Shell Helix isim sponsorluğunda yapılacak 2020 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası Sarıkamış Rallisi ile 29 Şubat’ta start alacak ve 24 – 25 Ekim tarihlerinde İstanbul’da son bulacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca ( TOSFED ) düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası isim sponsorluğunu alan Shell Helix ile organizasyonun ismi de ‘Shell Helix 2020 Yılı Türkiye Ralli Şampiyonası’ oldu.

Her Türlü Şartta Koruma

Shell Türkiye şirketinde, Kurumsal İletişim Direktörü olan Meltem Okyar Perdeci ise yarışa isimlerini vermekten gururlu olduklarını, binek araçların yüksek motor performansına Shell Helix ile katkı sunduklarını belirtti.

Meltem Okyar Perdeci, Türkiye Ralli Şampiyonası boyunca -10 ile +30 derece arası sıcaklık farklarında, buz, kar, asfalt ve toprak yollarda zorlu koşullarda birbirleri ile yarışan araçlara vurgu yaptı. Bu zorlu koşullarda güç ya da performans kaybına uğramaksızın motoru koruyarak yağlayacak Shell Helix ile bu şampiyonaya katılacak pilotların, tüm zor etaplarda araçlarından maksimum verimi almalarını sağlamaya yardımcı olacaklarını belirtti.

İşbirliğinden Duyulan Mutluluk

TOSFED Başkanı olan Eren Üçlertoprağı ise konuya dair, Shell Helix ile yaptıkları işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, dünya otomobil sporları organizasyonları kapsamında Shell Helix’in birlikte çalıştığı ekip ve markalara, motor performanslarını yükseltme konusunda verdiği katkıyı bildiklerini söyledi.

Başkan Eren Üçlertoprağı ayrıca Shell Helix’in, 2020 yılında düzenlenecek Türkiye Ralli Şampiyonası’na hem ismi ile hem de performansı ile değer katacağına inandığını da ifade ederek, bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası