Ford Fiyat Listesi

0

Ford, Henry Ford tarafından 1902 senesinde 12 yatırımcının da desteğini alarak kurulan bir otomotiv üretim markasıdır. Dünya genelinde ilk otomobil üretici ünvanına sahip olan Ford şirketi, Dünya üzerinde 110 sayıda fabrikaya sahiptir. Eskiden Ford markası içerisinde yer alan Jaguar, Land Rover, Volvo gibi markalar Ford’un krizlerden etkilendiği senelerde satışa çıkartarak ayırdığı markalar arasında yer almaktadır.

En eski otomotiv üreticisi olma ayrıcalığına sahip olan Ford’un bu avantajı sayesinde  markanın oldukça geniş servis ağı bulunmaktadır. Yılların birikimi, markanın sunduğu servis ağı ve Ford mühendislerinin sürekli geliştirdiği teknoloji markayı insanların gözünde daha ayrı bir yere taşımıştır. Tüm bu avantajlar otomotiv devinin de fiyatlarını ise daha erişebilir hale getiriyor. Mart 2021 Ford Fiyat Listesi ise güncel olarak model model aşağıdaki gibidir.

Ford Fiesta Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Focus Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Yeni Puma Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Yeni Kuga Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Ecosport Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Mondeo Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Galaxy Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford S-Max Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Tourneo Courier Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Tourneo Connect Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Tourneo Custom Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Yeni Ranger Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Courier Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Custom Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Connect Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Van Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Kamyonet Mart 2021 Fiyat Listesi

Ford Transit Minibüs Mart 2021 Fiyat Listesi

Not: Ford Fiyat Listesi her ay Ford Türkiye tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusun da yeni fiyat listesi ile güncellenmektedir. Fiyatlar bayii, bölge ve şehirlere göre değişiklik gösterebileceği gibi kampanya dönemlerinde de artı fiyat avantajları da sağlanabilir. Kesin bilgiler, kredi fırsatları ve detaylı kampanya dönemlerine ait fiyat bilgisi için ford.com.tr internet sitesini veya size en yakın Ford bayisini ziyaret etmeyi unutmayınız.

Bunları da beğenebilirsin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası