Aston Martin, Üretim Arasını 27 Nisan’a Kadar Erteledi

0

Corona virüs salgınının üretimde yarattığı ağır tahribatlar devam ediyor. Bir çok sektörde olumsuz etkilere neden olan salgın otomotiv sektörünü de durma noktasına getirdi. Alman sendikaları ve üreticilerin üretime geçme çabaları devam ederken, İngiliz otomotiv devi Aston Martin üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Aston Martin yaptığı açıklama da üretime verilen aranın 27 Nisan tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Üretim arasının bu kadar uzamasının sebebi her ne kadar Coronna virüs salgını olarak görülse de ardında bu sefer başka bir neden de bulunuyor. İngiliz üretici yaptığı açıklama da tedarik hatlarında yaşanan sıkıntıların da üretim süresinin uzamasına neden olduğunu saklamadı.

Fabrikalardaki çalışmaların şartlar en makul seviye de olunca tekrar faaliyete geçeceği yönünde açıklama yapan Aston Martin, verilen bu erteleme kararından önce 20 Nisan itibariyle tesislerin tekrardan faaliyete geçeceğini duyurmuştu. İngiltere’de 2 adet tesisi olan markanın Gaydon bölgesinde yer alan tesisi spor otomobiller üzerine üretim yapıyor. Güney Galler bölgesin de yer alan tesis ise markanın yeni gözdesi SUV DBX’in üretime ile ilgileniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası