2021 Aston Martin Vantage Roadster Modeli Tanıtıldı

0

2021 Aston Martin Vantage Roadster bir mühendislik ve tasarım harikası. Yeni eklenen açılabilir tavan özelliği, yeni jantlar, renk seçenekleri ve 8 ileri zf şanzıman özelliği ile tüm güç arka tekerleklere aktarılıyor ve bu efsane bomba gibi geliyor. Dünya’da en hızlı açılabilir tavan özelliği ile bir spor arabadan beklenenin ötesinde.

0-96 km/sa ivme değeri artık 3,7 saniye. Araç tavanı oldukça hafif ve hızlı bir mekanizmaya sahip olup sadece 6,7 saniyede açılıyor ve 50 km/sa hıza kadar kullanılabiliyor. Maksimum hız kapasitesi 360 km/sa ile rüzgâr gibi geçiyor.

2021 Aston Martin Vantage Roadster Özellikleri

Çift turbo şarjdan oluşan v8 motor, ultra lüks iç dizayn, çarpıcı tasarım, göz alıcı renk ve 7 şanzımanı ileri manuel özellikleriyle 2020 yılında ön siparişlerin alınmasıyla birlikte teslimatlar 2020 yılının 3. çeyreğinde yapılıyor.

Aston Martin Vantage ve 2021 yeni Aston Martin Vantage serilerinin teslimatları birlikte yapılacak. Standart Vantage modelinde kullanılan 4,0 litre çift turbo v8 motor özelliği, 510 beygir gücüne 375 kw ile 685 tork üretme kapasitesine sahip. 0-96 jm/sa ivme değeri 3,5 saniyedir. Adaptif süspansiyon, elektronik arka diferansiyel ve etkin tork değeri ile 3 sürüş moduna sahip.

2021 Aston Martin Vantage Roadster Fiyatları

Muhteşem tasarımı ve yeni özellikleri ile ön siparişleri alınan Standart Aston Martin Vantage 146 bin dolardan, yeni Aston Martin Vatage ise 161 bin dolardan başlıyor. Sport, +sport ve track olarak 3 sürüş modu mevcut. Bir ilki gerçekleştirerek yaptığı en büyük yenilikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vantage, hızlı sürüş keyfinizi dünyanın en hızlı açılır tavanı ile yapmanıza olanak tanıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası