Yeni Benzinli Volkswagen Caddy

4

Volkswagen ticari araçlar arasında en çok ilgi gören model olan Yeni Benzinli Volkswagen Caddy motoru ile ilgileri üstüne çekmeyi hedefliyor. TSI motor serisini Caddy’ye uyarlayan Volkswagen 102 beygir, 1500 ile 3000 geniş aralığı devir ve 175 Nm tork üretmekte. Yakıt olarak ise diğer serilerde yer alan dizel motorlara benzer değerler yakmakta olup 100 km 5.4 litre yakıt değeri sunmakta. Ekonomik yakıt ile yeni benzinli caddy gözleri büyülüyor.

Volkswagen Caddy diğer dizel motorlarına göre daha düşük fiyatlı ve şu an için etiket fiyatı 66.900 TL’den görücüye çıktı. 1.0 motoru sayesin de düşük vergi dilimine takılan Caddy diğer 2.0 dizel motorlara oranla daha çok tercih edileceğe benziyor. Sadece manuel vites seçeneği ile sunulmakta olup şuan için otomatik ve DSG seçeneği ise sunulmuyor. Ayrıca bu fiyata standart donanım dahil olurken Trendline, Comfortline ve Exclusive diye farklı donanımlara ayrılmıyor.

Standart Donanımla Geliyor

Yeni Caddy sadece tek donanım paketi ile sunulmakta olup bir ailenin veya sürücünün ihtiyacı olan bütün özellikler yer alıyor. USB, AUX-IN ve SD kart seçeneğinin yanı sıra; yol bilgisayarı, klimatik klima, hız sabitleyici, deri kaplı direksiyon koltuğu ve ayarlanabilir sürücü koltuğu bulunuyor.

Dış tasarım olarak baktığımız zaman ise gövde rengi ön ve arka tamponlar, gövde renginde ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı halojen farlar, ön sis farları ve tek krom şeritli ön ızgara yer almaktadır. Baktığımız zaman standart donanımın yüksek seviye geldiğini gördüğümüz gibi aslında farklı donanım paketlerine yer kalmadan herkesin ihtiyacını karşılayacak seviyede yer almaktadır. Güvenlik olarak bütün unsurları ise bulunurken standart donanıma sahip olan bütün Caddy lerde aynı güvenlik donanımları yer almaktadır. En önemli güvenlik unsurları arasında ise çarpışma önleme sistemi ve yorgunluk tespit sistemi yer alırken bir çok araçlarda bu iki donanım ekstra olarak satın alınmaktadır.

Volkswagen Caddy Yakıt Cimrisi

Diğer Caddy dizel modellerine baktığımız zaman otomatik şanzıman ve normal araçlar 6 ile 4 litre arasında yakıt tüketimi sağlarken yeni çıkan benzinli caddy ise 5,5 litre ile aynı performans sağlamaktadır. Bu serinin en büyük avantajı ise DSG şanzıman sunulmaması ve direk olarak manuel şanzıman olarak gelmesidir. Bir çok kişinin bu aracı tercih etmesinin nedenleri arasında ise 1.0 motora sahip olmasından dolayı vergi avantajı gelmektedir. Diğer caddy serileri 2.0 motora sahip olmasından dolayı senelik vergisi yüksek olmakta olup bu yeni çıkan benzinli caddy ise aslında bir vergi avantajı olarak Türkiye yollarına girdi diyebiliriz.

Bunları da beğenebilirsin
4 Yorumlar
  1. DeweyVek diyor

    Kaç model bu araç?

  2. Recep Ünlü diyor

    Caddy modelinin 2014 modeli var ben de. Benzinli versiyonunu ben de kullanıyorum genişlik konfor açısından gerçekten memnunum ama binek araçlara oranla yakıtına gıcık oluyorum 🙂

  3. Zeki Yiğit diyor

    Kendi sınıfı içerisinde en az yakan araçlardan bir tanesi olmasına rağmen malesef ki ülkemizde ki benzin fiyatlarından dolayı benzinli arabaya binmek böylesi ekonomik araçlarda bile oldukça masraflı hale geliyor.

  4. Kemal diyor

    Verdiğiniz bilgiler ve inceleme detayları için teşekkür ederim. Yeni Volkswagen Caddy incelemesi de yapabilirsiniz?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası