Garanti Bankası Cebe Havale Nasıl Yapılır?

0

Garanti Bankası vadesiz hesabınızdan Cebe Havale özelliğini kullanarak dilediğiniz telefon numarasına, Garanti BBVA müşterisi olmasa bile para gönderebilirsiniz. Alıcı, Cebe Havale ile gönderdiğiniz parayı Garanti BBVA ATM’si olan tüm noktalardan çekebilirsiniz. Vadesiz hesabınızdan Cebe Havale işleminizi iki farklı yolla gerçekleştirebilirsiniz;

  • İnternet Bankacılığı
  • Mobil Bankacılık

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale

Garanti BBVA vadesiz hesabınızdan İnternet Bankacılığı kullanarak Cebe Havale işleminizi gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Garantibbva.com.tr adresine gidin, sayfanın sağ üst köşesinde yer alan ‘Bireysel’ seçeneğine dokunarak giriş ekranını görüntüleyin.
  2. Görüntülediğiniz ekranda T.C. kimlik numarası/Müşteri Numarası ve Parola alanlarını doldurun. İnternet Bankacılığı şifrenizi bilmiyorsanız Garantibbva.com.tr adresinden ekranın sağ üst köşesinde yer alan ‘Parola Almak İstiyorum’ ya da ‘Parolamı Unuttum’ seçeneğine tıklayın. Görüntülediğiniz ekranda kimlik bilgilerinizi doğrulayarak şifre alabilirsiniz.
  3. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Para Transferleri> CepBank adımlarını izleyin.
  4. Açılan ekranda Para Gönderme seçeneğine tıklayın, telefon numarası ve işlem tutarı gibi sizden istenen bilgileri doldurun.
  5. Onay vererek Cebe Havale işleminizi tamamlayın.

Cebe Havale işleminizi başarıyla gerçekleştirmeniz durumunda alıcı cep numarasına işlem bilgilendirme mesajı gönderilir. Cebe Havale ile yapabileceğiniz işlemler belirli sınırlamalara tabidir.

Garanti BBVA Cebe Havale İşlem Limitleri

  • Günlük maksimum 500 TL tutarında, toplamda 2 işlem.
  • Haftalık maksimum 1000 TL tutarında, toplamda 4 işlem.
  • Aylık maksimum 1500 TL tutarında, toplamda 6 işlem yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil ile Cebe Havale İşlemi

Garanti Bankası vadesiz hesabından Mobil Bankacılık ile Cebe Havale işleminizi gerçekleştirmek için öncelikle Google Play, Play Store ya da App Store üzerinden Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirin. Sisteme T.C. kimlik numaranız/Müşteri numaranız ve parolanız ile giriş yaptıktan sonra İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale gönderme işlemi adımlarını takip edebilirsiniz.

Garanti Bankası Cebe Havale Nasıl Çekilir?

Garanti Bankası üzerinden Cebe Havale ile cep numaranıza gönderilen parayı çekmek için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Size en yakın Garanti BBVA ATM’sine gidin.
  2. Giriş ekranında Kartsız İşlemler seçeneğine dokunun.
  3. Para Çekme > Cebe Havale adımlarını izleyin.
  4. Görüntülediğiniz ekranda gönderici telefon numarasını, kendi telefon numaranızı, havale tutarını ve bilgilendirme mesajında yer alan işlem kodunu girin. Onay işleminden sonra paranızı çekebilirsiniz.
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası