Jaguar E-Type Zero Bekleyenlerini Bu Sefer Maalesef Üzdü

0

Otomotiv sektörünün önemli isimlerinden birisi olan ve hem spor, hem klasik, hem de klasiğin yanı sıra farklı ve ilgi çekici modellerde araç üretimi yapan Jaguar, Dünya genelinde otomobil sektöründe oldukça önemli bir rol oynayan firmalardan bir tanesi. Otomotiv devi geçtiğimiz yıllarda üretimine başlanmış olan Jaguar E-Type Zero aracı hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Açıklamalar ve bu uzun bekleyişin ardından malesef markanın sevenlerini üzecek detaylar paylaşıldı.

Jaguar Hakkında Bazı Bilgiler

8 Eylül 2017 senesinde yapılan çeşitli açıklamalar ile dünyanın en güzel otomobili unvanını almaya hak kazanan Jaguar E-Type beklenileni oldukça karşılayan ve otomobil sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran bir otomobil olmayı başarmıştı.

Klasik otomobillerin günümüze ve geleceğe taşınması konusunda oldukça ilgi odağı olmuş ve beklenilenin de üstünde bir etki yaratmıştı. Özellikle viral çalışmasına gösterilen özenden dolayı dünya genelinde büyükçe reklam kampanyaları başlatılmış ve unutulmaya yüz tutmuş klasik arabalar tekrar gündeme gelmişti. Oldukça ilgi odağı olan ve dünya genelinde klasik araba tutkunu olan herkes Jaguar’ın bu araç serisini daha yakından takip etmeye başladı.

Jaguar E-Type Zero İçin Verilen Durdurulma Kararı

I – Pace şirketi tarafından yapılan açıklamalara göre Jaguar’ın üretiminin şu an için durdurulmuş olduğu belirtildi. Bizce şirketin farklı alanlarda çalışmalara devam edeceğini düşünüyoruz. Jaguar üretiminin durdurulması kararı ile ilgili Jaguar Land Rover Classic müdürü olan Paul Hegarty şu açıklamalarda bulundu: Dünya çapında oldukça fazla ilgi odağı olan ve beklenilenin üstünde meraklısı bulunan jaguar’ın bu serisinin çalışmalarına ve üretimine ara verildiğini ve bu kararın şirket tarafından oldukça zor bir şekilde alındığını açıkladı.

Şu an için ellerinde yeteri kadar kaynak olmaması sebebi ile aracın üretimi durdurulmuş ve ilerleyen günlerde bu tür araçların üretimine başlarken daha çok kaynakla ve Daha özverili bir çalışma ile başlayacaklarını da belirtti. Bu açıklama ile aracın meraklıları rahat bir nefes alamamış olsa da firmanın ilerleyen günlerdeki yapacağı çalışmalar ile ilgili tekrar merakla beklemeye başladılar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası