ING Bank Cebe Havale Nasıl Yapılır?

0

ING Bank Cebe Havale uygulaması ile dilediğiniz cep telefonuna para gönderebilirsiniz. Cebe Havale için;

  • IBAN ya da hesap numarası gerekmez, işleminizi yalnızca telefon numarasıyla kolayca yapabilirsiniz.
  • Para gönderdiğiniz kişinin herhangi bir bankada hesabı olması gerekmez.
  • İşleminizi 7 gün 24 saat gerçekleştirebilirsiniz.

ING Bank Cep Telefonuna Numarasına Havale

  1. Öncelikle ING Mobil uygulamasını cihazınıza indirin. Uygulamayı Play Store, Google Play ya da App Store’Dan indirebilirsiniz.
  2. Uygulamayı indirdikten sonra müşteri numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız 0850 222 06 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Müşteri şifrenizi bilmiyorsanız ING.com.tr adresinden ‘Anında Şifre’ özelliğini kullanarak şifrenizi öğrenebilirsiniz. Anında Şifre ile müşteri şifresi almak ya da öğrenmek için kart numaranızı, kart şifreniz ve bankanızda kayıtlı telefon numaranızı girmeniz yeterlidir.
  3. Sisteme giriş yaptıktan sonra Ana Menüden Para Transferleri sekmesine dokunun.
  4. Açılan ekranda ‘Cep No’ya Para Gönder’ seçeneği ile devam edin.
  5. Cebe havale yapacağınız telefon numarasını ve havale tutarını girerek işlemi onaylayın.

ING Cebe Havale uygulaması ile günlük 1000 TL’yi aşmamak üzere maksimum 2 kez, haftalık 2000 TL’yi aşmamak üzere maksimum 4 kez ve aylık 3000 TL’yi aşmamak üzere maksimum 6 kez işlem yapabilirsiniz. İşlem limitiniz dolduğunda cebe havale talebiniz reddedilir. Tekrar cebe havale yapabilmek için bir sonraki ayı beklemeniz gerekmektedir.

ING Bank Cebe Gelen Para Nasıl Çekilir?

ING Bank Cebe Havale uygulaması ile cep numaranıza gönderilen parayı ING Bank müşterisi olmasanız bile 7 gün 24 saat ING Bank ATM’lerinden çekebilirsiniz. ATM’den para çekmek için aşağıdaki adımları izleyin;

Size en yakın ING Bank ATM’sine giderek giriş ekranında Kartsız İşlemler > Kartsız Para Çekme seçeneklerine dokunun,

Açılan ekranda cep telefonunuza gönderilen bilgi mesajında yer alan Cebe Havale referans numaranızı ve göndericiden öğrenmiş olduğunuz havale tutar bilgisini girin. Bilgileri doğru girdiyseniz paranızı çekebilirsiniz. Referans numarasını ya da tutarı 3 kez üst üste yanlış girmeniz durumunda Cebe Havale işlemi iptal edilir. İptal edilen Cebe Havale tutarı gönderici hesabına iade edilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası