Garanti BBVA Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

Bankacılık sektöründe ki gelişmeler sayesinde kişiler artık ödemelerini çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilme imkânı buluyor. Temassız ödeme seçenekleri ile hem şifre girmeden hem de herhangi bir yere temas etmeden ödeme yapabilirsiniz. Müşterilerine temassız ödeme şansı sunan bankalardan birisi de Garanti Bankasıdır.

Garanti Bonus ve diğer Garanti Bankası kredi kartları ile eğer temassız ödeme yapmak istiyorsanız öncelikle bu kartın temassız özelliğinin açılmış olması gereklidir. Bu kartlarda ilk kullanım her zaman şifre ile yapılmaktadır. Bu nedenle de kartınız size ilk olarak teslim edildiğinde kart için bir şifre belirlemesi yapmanız gerekmektedir. Sonrasında ise Garanti Bonus kart temassız özelliğini kapattırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bonus Temassız Ödeme Özellikleri

Garanti Bonus temassız kredi kartı son derece avantajlı kartlar arasında yer almaktadır. Bunun yanında bankanın diğer kartları olan MasterCard ve American Express kartları da çok avantajlı kartlar arasındadır. Garanti Bankasının kartları ile günlük olarak en az 90 TL ve altında ödemelerinizi temassız olarak gerçekleştirebilme şansı bulunmaktadır.

Bu ödemelerinizi şifre girmeden tüm mağaza ve pos cihazlarında yapabilme avantajı bulunmaktadır. Bu kartlara verilen bonuslarınızı da yine temassız olarak kullanabilme ayrıcalıkları bulunmaktadır. Bu kartlarda bulunan dokun geç özelliği birçok kullanıcı tarafından ciddi anlamda birer risk olarak görülmektedir. Bu nedenle de banka kullanıcılarına temassız özelliği kapatma avantajları sunmaktadır.

Garanti Bonus Temassız Ödeme Kapatma İşlemi

Garanti Bonus kredi kartı temassız özelliği kapatma başvurusu yaptığınız zaman onay sonrasında bu kartı tekrardan açtırana kadar temassız olarak kullanamazsınız. Temassız özelliği açtırmak için kart size geldiğinde şifreli ilk alışverişinizi yapmanız gereklidir. Ancak kapattırmak için bankanın şubelerine gitmeli ya da müşteri hizmetlerini aramalısınız.

Telefon bankacılığı avantajlarını kullanarak kredi kartınızın temassız özelliğini kapattırmanız mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirmek için 444 03 33 numaralı hattı aramanız yeterlidir. Bu işlemi aynı şekilde MasterCard ve American Express kartlarınız için de yaptırabilirsiniz. Daha sonra yeniden temassız olarak kullanmak isterseniz yine müşteri hizmetlerini aramanız ve temassız kullanım onayı vermeniz gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası