Audi’nin Yeni CEO’su Markus Duesmann Olabilir

0

Alman otomotiv üreticisi Audi yeni yapılanma kapsamında şirkete büyük bir transfer gerçekleştirebilir. Ünlü Alman devi Audi şirket politikalarını değiştirme kararı aldı. Bu değişiklik otomotiv dünyasında büyük yankı uyandıracak gibi duruyor. Audi şirketler grubuna yapılacak büyük transfer hem ekonomik anlamda hem de isim anlamında büyük ses getireceği biliniyor. Kapalı kapılar ardında konuşan isim ise bir diğer Alman üretici olan BMW’nin eski CEO’su Markus Duesmann.

Audi Şirketine BMW Şirketinden Takviye

Alman devi Audi son dönemlerde yaptığı şirket politikası ile dikkat çekiyordu. Bazı kaynaklara göre şirket BMW şirketinden Ceo transfer edeceği artık fazlaca konuşuluyor. Kaynak çokta yapana atılacak gibi durmuyor. Bir Alman gazetesine göre şirket Markus Duesmann’ın Audi şirketler grubuna Ceo olarak atanacağından bahsediliyor. Bu transfer emisyon skandalının artından gelmesi ilerisi için akıllardaki soru işaretlerini ortadan kaldıracağına benziyor. Markus motor geliştirme ve satın alma uzmanı olarak biliniyor.

Büyük Transfer Markus Duesmann 

Tıpkı geçen dönemlerde olduğu gibi Audi rakiplerin en önemli çalışanlarını almaya devam ediyor. Motor geliştirme ve satın alma uzmanı olarak bilinen Markus Duesmann nisan ayında göreve başlayacağından söz ediliyor.

Skandalın Yankıları Devam Ediyor

Bilindiği üzere son dönemde Audi Ceosu emisyon skandalı ile anılıyor. Hakkında 2018 yılında soruşturma açılması Audi’nin elindeki son kozları oynayarak tekrar piyasa da daha güçlü olması için BMW Ceo ‘sunu transfer ettiği konuşuluyor. Emisyon skandalında direk olarak Audi suçlu olmasa da Volkswagen sorunun Audi kaynaklı olduğunu söylemiş o dönem ki soruşturmada iş tutuklamaya kadar uzamıştı. Bu iddiaların gölgesinde Audi BMW şirketinin Ceo ‘sunu transfer ederek bir bakıma eski sorunsuz dönemlerine gitmek istiyor. Bu söylentilerin ne kadar doğru olduğunu kısa bir süre sonra görmüş olacağız.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası