Tesla Cybertruck Modeli İçin Tarih Verildi

0

Elon Musk, elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın yeni pick-up modeli Cybertruck için tanıtıacağı tarihi duyurdu. “Cybertruck” isimli Tesla Cybertruck modeli 21 Kasım 2020 tarihinde Los Angeles’ta tanıtıma sunulacak.

Elon Musk Duyurmuştu

Otomotiv sektörüne yeni bir soluk kazandırarak elektrikli otomobil modelleri ile yenilikçi bir marka olan Tesla merak uyandıran yeni tasarımları ile adından söz ettirmeyi başarıyor. ABD’li elektrikli otomotiv üreticisi Tesla, yaklaşık 500 km menzilli ilk SUV aracını 2020 yılında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Firmanın, SUV aracı Model Y ile piyasada güçlü etki bırakacağı beklenen araç için yeni bir lansman hazırladığı söyleniyor.

Tesla, uzun süredir çalışmalarını sürdürdükleri yeni aracın menzil gücü için iyileştirme yaptı. Batarya performansı ve menzil konusunda beklenen gücü sağlayamayan elektrikli araçlar için piyasaya sürülecek olan yeni araç Cybertruk için iyileştirme konusunda çalışmalar da yapılmıştı.

ABD’li otomotiv üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk tarafından elektrikli pick-up fikri 2017 yılında ortaya atılmıştı. Elon Musk’un 2017 yılında yaptığı açıklamasında aracın 2 yıl içinde bitmesinin planlandığını duyurmuştu.

Tesla Cybertruck İçin Tarih Verildi

Tesla Cybertruck Modeli Heyecan Uyandırdı

Elon Musk’ın 2017 yılında yapmış olduğu açıklama ile merakla beklenen Tesla’nın yeni aracına Cybertruck adının verildiği açıklandı. CEO Elon Musk, Tesla tarafından piyasaya sürülecek olan araçlar içinde en heyecanlandırıcı tasarımın bu elektrikli pick-up olduğunu açıkladı. Tesla Cybertruck adı verilen yeni pick-up modelini gelecek yaz üretime girmesi planlanan Model Y’den sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Tesla tarafından hazırlıkları devam eden elektrikli pick- up model aracı ile SUV model aracının piyasaya sürülmesi ile adından oldukça söz ettireceğe benziyor. ABD’li firma en fazla gelir getiren Model 3 aracı ile yüksek kar marjı sağlıyor. 2003 yılında kurulan Tesla, kurulduğu yıldan bu yana para kaybettiği belirlendi. Firma yeni üretimi Tesla Cybertruck modeli ile yüksek ve sürdürebilir kar hedefliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası