Transporter Compactline 2018 Yükünüzü Hafifletir

0

Taban genişliği 205 milimetre olan lastiklere sahip Volkswagen Transporter Compactline 2018 araçları uzun yol şartlarına ve çetin iklim koşullarına karşı sert mukavemet gücü gösteriyor. Jant çapı 16 inç olan bu son model arabaların kesit oranı ise %65 oranında seyrediyor. Alaşımlı jant tipi ile güçlü dört teker ve bir adet yedek tekerleğe sahip bu araçların lastik türü R16.

4 ana çeşit modeli bulunmaktadır. Panelvan modelleri ticari amaçla kullanılmaktadır. Transporter minibüs modelleri ise 1968 yılından bu yana üretilmekte ve yeni özellikleri ile yollarda yerini almaktadır. 3. çeşit transporter araçlarını ise cityvan türleri oluşturmaktadır. Bu türler diğer transporter araçlarına oranla daha yüksek performanslı ve daha yüksek motor gücüne sahiptir. Taşımacılıkta ve nakliye işlerinde yoğunlukla kullanılan bir diğer modelin adı ise Transporter Compactline 2018 ürünüdür.

Volkswagen Transporter 2018 Yükünüzü Hafifletir

Transporter Yakıt Tüketimi

80 Litrelik yakıt kapasitesi ile piyasadaki diğer araçlarından çok daha fazla yakıt haznesine sahiptir. Uzun yollarda ve taşımacılıkta şehir içi ve şehir dışı olmak üzere yakıt tüketimi göstergelerinde değişiklik gözlemlenmektedir. Şehir içi menzillerde 100 kilometre başına ortalama olarak 9.6 litrelik tüketim potansiyeli taşımaktadır. Şehir dışı yolculuklarda ise 100 kilometre başına takriben 6.3 litre tüketim kapasitesi bulunmaktadır.

Transporter Compactline 2018 araçlarında LPG seçeneği bulunmamaktadır. Dizel ürünleri ve benzin ile çalışmaktadır. Ticaret ve nakliye amacıyla üretilen yüksek performanslı transporter araçları, toplamda 140 hp beygir gücüne sahiptir. Azami tork gücü 340 nm ölçülerinde iken azami devir gücü ise 3500d / d menzilindedir. Üzerinde yapılan teknik destek özellikleri ve yeni yapılan değişimler ile birlikte azami hız sınırı 173 kilometreye çıkarılmıştır. 13 saniyede 100 kilometrelik sürüşleri için hızlanma seçeneği mevcuttur.

Volkswagen Transporter 2018 Yükünüzü Hafifletir

Volkswagen Transporter Özellikleri

Koltuk sayısı 5 olan ve Almanya çıkışlı olan ticari ve yarı ticari formatındaki Transporter araçlarında koltukların her biri özel yanmaz ve su geçirmez kumaş ile kaplanmaktadır. Koltuk ayarları manuel olarak yapılmaktadır. Koltukların arasından arkaya geçiş kolaylığı bulunmaktadır. Her koltukta kol dayama büstü mevcuttur. İçerisinde 2 adet bardaklık bulunan araçlarda ek olarak sürücüler ve yolcular için özel geliştirilmiş güneşlikler bulunmakta.

Volkswagen Transporter 2018 İç tasarımında radyo ve multimedya ekran seçenekleri bulunan transporter araçlarında ekranlar LCD ve 5 inçlik dokunmatik özellikleriyle imal edilmiştir. Teknolojik cihazların kolay kullanımı için SD Kart girişi ve USB girişi bulunmaktadır. Hidrolik direksiyon sistemine sahiptir. Far ve yağmur sensörü bulunmaktadır. Klima tipi manuel, far tipi halojendir. 3 yıl boya ve 8 yıl paslanmazlık garantisi mevcuttur. Ek olarak 2 yıl içerisinde geçerli olan sınırsız km. mekanik garantisi de kapsam dahilindedir. Sağ arka kapısı yukarı açılır özelliktedir. Sağ yan kapısı ise vakumludur. İçerisinde yol yardım hizmeti ve mekanik park freni de bulunmaktadır.

Volkswagen Transporter 2018 Yükünüzü Hafifletir

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası