ING Bank Çalışma Saatleri

0

ING Bank hesaplarınızdan işlem yapmak ya da hesap başvurusunda bulunmak için ING Bank şubelerinin mesai saatlerini öğrenmek isteyebilirsiniz. ING Bank şubelerinin mesai saatleri ve Korona Virüs tedbirleri çerçevesinde şubelerin çalışma saatlerinde yapaılan yeni düzenlemelerle ilgili bilgi almak için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

ING Bank Çalışma Saatleri Nasıldır?

ING Bank şubeleri hafta içi 09.00- 17.00 saatleri arasında mesai yapmaktadır. Cumartesi ve pazar günleri banka kapalıdır. ING Bank şubelerinin mesai saatleri dışında işlemlerinizi yapmak için;

  • ING Bank internet şubesinden şubeden gerçekleştirdiğini EFT,havale, fatura ve kira ödemeleri, kredi başvurusu, hesap açma/kapama gibi pek çok bankacılık işlemini kendiniz yapabilirsiniz.
  • ING Bank Mobil uygulamasını kullanarak internet şubesinden yapılan aynı işlemleri geçekleştirebilirsiniz.
  • 0850 222 06 00 numaralı çağrı merkezinden günün dilediğiniz saati hizmet alabilirsiniz.
  • ING Bank ATM’lerinden işlem yapabilirsiniz.

ING Bank Şubeleri Öğle Saati Açık mı?

ING Bank şubeleri saat 12:30- 13:30 arasında öğle tatili sebebiyle kapalıdır. Bankacılık işlemleriniz için öğle molasından önce ya da 13:30- 17:00 saatleri arasında ING Bank şubelerine başvurabilirsiniz.

ING Bank Şubeleri Hafta Sonu Açık mı?

ING Bank şubeleri yasal mevzuat gereği hafta sonu kapalıdır. Cumartesi veya pazar günü bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için ING Bank İnternet Bankacılığı, İNG Bank Mobil uygulaması, Müşteri Hizmetleri ve diğer kanallarına başvurabilirsiniz. ING Bank İnternet şubesinden bankacılık işlemlerinizi yapmak için ING.com.tr adresinden müşteri bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz.

ING Bank Resmi Tatil Günleri Açık mı?

ING Bank şubeleri dini bayramlarda ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Tatil günlerinde bankacılık işlemlerinizi ING Bank’ın diğer hizmet araçlarından yararlanarak gerçekleştirebilir, dilerseniz bir sonraki mesai gününde şubenize başvurabilirsiniz.

Korona Virüs Tedbirleri Sebebiyle ING Bank Şubelerinin Çalışma Saatleri Nedir?

Pandemi sürecinde Korona Virüs tedbirleri kapsamında çeşitli düzenlemeler getirilerek çalışma hayatı yeniden düzenlenmiştir. Bu doğrultuda ING Bank şubelerinin de çalışma saatleri değiştirilmiştir. ING Bank şubeleri pandemi sürecinde hafta içi saat 12:00 ile 17.00 arasında mesai yapmıştır. Yeni normal sürecinde yapılan düzenleme ile şubeler pandemi öncesi mesai saatlerine dönerek yeniden 09.00-17.00 arasından hizmet vermeye başlamıştır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası