Yeni Caddy Alltrack 2018 ile Farkı Hissedeceksiniz

0

Son sürüm ve model olma tasarımıyla piyasaya sürülen ve benzersiz güvenlik önlem paketleriyle dikkat çeken Yeni Caddy Alltrack 2018 başka arabalarda bulunmayan teknik özelliklere sahip. Şoförün yorulmasını hareketlerinin yavaşlığından, uyku halinden ve bilumum fiziksel durumlarından tespit eden araç otomatik olarak mola sistemine geçiş yapmaktadır. Buna araç içi literatüründe ”Yorgunluk Tespit Sistemi” denmektedir. Sesli olarak uyarı vermesinin yanına görsel olarak da bu uyarı mekanizmasını desteklemektedir.

Bu sayede olası kazaların önüne geçmeyi hedefleyen Caddy Alltrack 2018 bununla birlikte APS, EBC ve Hill Holder gibi üst düzey teknik donanımları da beraberinde taşıyor. Herhangi bir kaza durumunda ikinci ve diğer çarpışmalara engel olmak amacıyla özel geliştirilmiş bir fren sistemi de mevcut. Bu noktada hızını yavaş yavaş 10 kilometreye kadar düşüren bu özel üretim araç, olası hasarları en aza indirgeyecek şekilde dizayn edildi. Ancak sürücünün istediği zaman kontrolü yeniden ele alabileceği manuel bir sistemi de özellikleri arasında gösterilmekte.

Yeni Caddy Alltrack 2018 ile Farkı Hissedeceksiniz

Yeni Caddy Alltrack Özellikleri

Aracın iç tasarımında yoğunluklu olarak kullanılan krom ağırlıklı renkler tamamen orijinal bir görüntü ve dekor malzemesi oluşturmaktadır. Aynı şekilde dış tasarımında da üç krom şeritler halinde çizilmiş olarak göze hoş görünen bir dekoratif ayrıntı oluşturmaktadır. Tavan rayları tamamen gümüş renginden meydana getirilmiştir. Aynı şekilde kapıların alt kısmındaki çıtalar da gümüşi renktedir. Yine özel olarak üretilmiş kumaşlara sahip koltukların tümünde özel yazı puntosuyla Alltrack yazısı yazmaktadır. Bir diğer yenilik olarak şoför koltuğunun altında saklama gözü bulunmaktadır. İkincil bir torpido gözü olarak ihtiyaç duyulduğu takdirde gizli bir bölme olarak kullanılmaktadır.

Yükseklik ayarı her koltuk için ayrı ayrı ve manuel olarak yapılabilmektedir. Tamamen teknolojik ayrıntılara sahip bir üst model olan yeni Caddy Alltrack 2018 araçlarında teknolojiyi sahiplenen küçük tasarımlar da mevcut. USB ve SD kart girişlerinin yanında AUX-IN girişleri de güncel olarak değerlendirilmektedir. Kar ve yağmur yağışları başlar başlamaz bunu otomatik olarak kavrayan ve devreye yağmur sensörü alternatifi de mevcuttur. Yol bilgisayar programı ile uluslararası yollarda dahi güncel harita seçeneklerinden faydalanılabilir. Akşam karanlığını sezip otomatik olarak yanan farlar da tasarım özelliklerinin bir diğer versiyonları olarak görülmektedir.

Yeni Caddy Alltrack 2018 ile Farkı Hissedeceksiniz

Yeni Caddy Alltrack 2018 Fiyatları

Bu yeni araç 102 beygir gücü üretebilecek güçte üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Bununla birlikte toplamda 2 litre hacme sahip olan ve tamamen turbo dizel motora sahiptir. Yeni Caddy Alltrack araçlarının başlangıç fiyatları 95 bin lira olarak gösterilmektedir. Taksitlendirme seçeneği mevcuttur. Buna göre potansiyel müşteriler aylık bin lira ödeme avantajlarıyla bu aracın sahibi olabilmektedir. Yeni Caddy Alltrack 2018 hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ve onunla bir test sürüşüne çıkmak için size en yakın Volkswagen bayisini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Caddy Alltrack 2018 ile Farkı Hissedeceksiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası